Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.04.2011 | 13:30

Η Ρούλα στο πλευρό των κοριτσιών που φιλοξενούνται στο Χατζηκυριάκειο!

Η Ρούλα στο πλευρό των κοριτσιών που φιλοξενούνται στο Χατζηκυριάκειο!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ένα φιλανθρωπικό δείπνο διοργανώνει ο Alpha με σκοπό τη στήριξη του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας.

Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του ιδρύματος στον Πειραιά, τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου στις 20:30. Οικοδέσποινα της βραδιάς θα είναι η Ρούλα Κορομηλά.

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας είναι από τα παλαιότερα στην Ελλάδα. Φιλοξενεί κορίτσια από έξι ετών προερχόμενα από οικογένειες με σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, προσφέροντας εκτός από στέγη, φροντίδα και συναισθηματική υποστήριξη, εξαιρετικές δυνατότητες και τα απαραίτητα εφόδια για την πρόοδό τους ως ενήλικες.

Το δείπνο αυτό αποτελεί μια πράξη αγάπης με σκοπό τόσο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης γύρω από το έργο και τις ανάγκες του ιδρύματος, όσο και για τη συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξή του.

Ο Έκτορας Μποτρίνι και η ομάδα των εκπαιδευόμενων μαγείρων από το "Botrini's Project" θα είναι οι σεφ της βραδιάς, αποσπάσματα της οποίας θα δούμε από την τηλεόραση του Alpha.

Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν μπορούν να επικοινωνήσουν με το κανάλι στο τηλέφωνο 212 212 4352-4 ή μέσω e-mail: pr1@alphatv.gr

 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10