Πίσω στην κορυφή της σελίδας
16.05.2012 | 16:19

"Όταν λέμε εγέρθητι, να... εγέρθητι, αλλά δεν..."- Ποιος διάσημος το είπε στη Ρούλα χρόνια πριν; Βίντεο

Όταν λέμε εγέρθητι, να... εγέρθητι, αλλά δεν...- Ποιος διάσημος το είπε στη Ρούλα χρόνια πριν; Βίντεο
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μπορεί το λάθος "εγέρθητω" του Καιάδα να τάραξε τα νέρα και να συζητιέται πολύ αλλά ο Νίκος Καρβέλας το είχε πει μπροστά στην κάμερα και συγκεκριμένα σε συνέντευξη που είχε δώσει στη Ρούλα Κορομηλά, πρώτος και σωστά!

Το 2004 λοιπόν ο μουσικοσυνθέτης ήταν καλεσμένος της διάσημης παρουσιάστριας και ως συνήθως έκανε καυστικό χιούμορ! Έτσι κάποια στιγμή της συνέντευξης κοίταξε τα απόκρυφα σημεία του και... συζητούσε μαζί τους. Συγκεκριμένα τους ζητούσε απεγνωσμένα να... "εγέρθητι"!

Η κουβέντα αφορούσε τον γάμο και την πίστη που επικρατεί ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Ο Νίκος Καρβέλας προσπαθούσε να εξηγήσει στη Ρούλα Κορομηλά πως με το πέρασμα των χρόνων η σεξουαλική ζωή μεταξύ των παντρεμένων δεν έχει την ίδια σπίθα με τα πρώτα χρόνια.Ακόμη τόνισε πως για μια γυναίκα είναι εύκολο να κρυφτεί και να προσποιηθεί ενώ για τον άνδρα είναι δύσκολο αφού κάτι τέτοιο φαίνεται με... φυσικό τρόπο. Η Ρούλα Κορομηλά έδειχνε να μην καταλαβαίνει τι εννοούσε ο Νίκος Καρβέλας κι εκείνος αμέσως κοίταξε προς τα γεννητικά του όργανα και αναφώνησε αρκετές φορές: "Εγέρθητι".

Δες το βίντεο από το δεύτερο λεπτό και μετά
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10