Ρ. Κορομηλά: Συγκίνηση στη βράβευσή της για την ενίσχυση της εταιρείας Προστασίας Σπαστικών!

Με το δικό της τρόπο κατάφερε να βάλει και εκείνη το δικό της λιθαράκι και να ενισχύσει το έργο της εταιρείας Προστασίας Σπαστικών. Ο λόγος για την Ρούλα Κορομηλά που βρέθηκε στην εκδήλωση και βραδιά βράβευσης από την εταιρία Προστασίας Σπαστικών/ Πόρτα Ανοιχτή και παρέλαβε με συγκίνηση το βραβείο για την πολύτιμη συμβολή της.

Στην εκδήλωση έδωσε το “παρών” και η Νόνικα Γαληνέα, αλλά και όλοι οι μικροί ήρωες που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη.

/

Μιλώντας για αυτήν την ξεχωριστή βράβευση η Ρούλα, έστειλε μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook το ακόλουθο μήνυμα:
“Ένας από τους πολλούς σημαντικούς σταθμούς της τηλεοπτικής πορείας μου. Τηλεμαραθώνιος για τα παιδιά της εταιρείας Προστασίας Σπαστικών για την θεμελίωση του κτιρίου που θα στέγαζε παιδιά που πάσχουν απο εγκεφαλική παράλυση… Το όνειρο πραγματοποιήθηκε. Ευτυχισμένη και περήφανη είδα χτες χαρούμενους ανθρώπους, γεμάτους ζωή, δύναμη, αισιοδοξία, αγάπη, προσφορά, αλληλεγγύη και απόλυτη τρυφερότητα να παραδίδουν μαθήματα ζωής!
Το βραβείο μου το αφιερώνω σε όλους που τότε εργαστήκαμε σκληρά και αφιλοκερδώς για την υλοποίηση ενός στόχου. Επίσης το αφιερώνω με αγάπη και σεβασμό σε όλο τον κόσμο που συνέβαλε οικονομικά και ηθικά αποδεικνύοντας πως στα δυσκολα είμαστε όλοι ενωμένοι… η ψυχή του ανθρώπου, ένα πράμα πιο αληθινό απ’ όλες τις αλήθειες.
/

Η ίδια μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες από την εκδήλωση στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Αυτά τα παιδιά προσπαθούν “για ένα θαυμαστό καινούργιο κόσμο που θα τον μοιραστούμε όλοι” όπως λένε…”

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο Instagram, αλλά και αυτές που δημοσιεύθηκαν στο official προφίλ της στο Facebook:

/

/

/

Read More

And More