Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.12.2010 | 16:00

Κλινική για σκυλάκια ετοιμάζει ο Β. Κωστέτσος!

Κλινική για σκυλάκια ετοιμάζει ο Β. Κωστέτσος!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ογκολογική κλινική για σκυλάκια θα ιδρύσει ο Βασίλειος Κωστέτσος. Ο γνωστός σχεδιαστής που πριν από λίγο καιρό έχασε τον αγαπημένο του σκύλο, Κολούμπο, αποφάσισε να δώσει όλη του την αγάπη σε σκυλιά τα οποία πάσχουν από την ίδια ασθένεια, που είχε και το δικό του σκυλι.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, ο γνωστός σχεδιαστής που βυθίστηκε στο πένθος όταν έχασε τον Κολούμπο, πήρε την απόφαση να δημιουργήσει ένα ογκολογικό κέντρο, όπου τα ζωάκια θα μπορούν να αντιμετωπίσουν την επάρατη νόσο. Ειδικοί θα τα παρακολουθούν και κατάλληλο προσωπικό θα τους παρέχει τη φροντίδα που χρειάζονται αυτές τις δύσκολες ώρες.

 
Ο ίδιος θέλει να αφιερώσει το συγκεκριμένο ίδρυμα στον Κολούμπο και να το ονομάσει “Κολούμπο Foundation”. Μιλώντας μάλιστα, για το συγκεκριμένο σχέδιο, ο Βασίλειος Κωστέτσος δήλωσε το εξής: “Πάντα είχα μια ιδιαίτερη αγάπη στα σκυλιά, αλλά με τον Κολούμπο ήρθα τόσο κοντά σε αυτήν την αρρώστια, είδα πόσο μπορεί να υποφέρει κι ένα ζώο από τον καρκίνο και αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ”.
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10