Νάντια Mπουλέ: “O κόσμος θα πιστεύει πως είμαι η Εθνική Υστέρω”

Η Νάντια Μπουλέ μίλησε στην εκπομπή “Βράδυ” και τον Πέτρο Κωστόπουλο για τη σχέση της με τον Γρηγόρη και όσα λέγονται και γράφοντα για εκείνη! Μίλησε για έχουν γραφτεί στον τύπο και έχουν αναπαραχθεί από την τηλεόραση σχολίαζοντας πως γελάει με τους φίλους της με όσα λέγοναται για τη σχέση της με τον Γρηγόρη. Μάλιστα είπε πως εάν το κοινό πιστεύει όλα όσα λέγονται και γράφονται θα πιστεύουν ότι είναι η “Εθνική Υστέρω”.

Ο Γρηγόρης είχε μιλήσει για την Νάντια στην ίδια εκομπή. Σχολιάζοντας τα λόγια του συντρόφου της είπε: “Ήταν πολύ γλυκά όσα είχε πει για μένα στην εκπομπή και νομίζω πως έχει να κάνει κυρίως μετα σχόλια που έχουμε ακούσει κατα καιρούς. Έχει κυρίως να κάνει με το ότι, όταν υπάρχει ένας άνδρας γνωστός και μία κοπέλα, το βάρος πέφτει κυρίως στην κοπέλα. Αισθάνεσαι κάποιες στιγμές πως προσπαθούν να σου κολλήσουν με το ζόρι, με το στανιό έναν τίτλο”.

Στη συνέντευξη χώρεσαν και πολλά άλλα θέματα όπως η μαγειρική δεινότητα της Νάντιας! Ζει μόνη της, μακριά από την οικογένεια της και αναγκαστικά μαγειρεύει κάθε μέρα για “λόγους επιβίωσης”.

Οι ερωτήσεις του Πέτρου Κωστόπουλου συμπεριέλαβαν και τα one night stand για τα οποία η Νάντια είπε ότι δεν μπορεί να κάνει! Εάν δεν ξέρει ένα άνθρωπο, δεν ξέρει πως σκέφτεται, δεν μπορεί να πει: “Ναι, ωραία, άντε πάμε!”

Η Νάντια παραδέχθηκε ότι κάνει λάθη όπως κάθε άνθρωπος, λάθη που πληρώνει ακριβά! Μάλιστα είπε ότι δεν έχει πολύ εμπειρία από τη ζωή: “Τώρα αρχίζω και ψήνομαι στην ζωή. Είμαι ακόμα στο bachelor, δεν είμαι στο μεταπτυχιακό, και αυτό έχει να κάνει πως άρχισα να δουλεύω από πολύ μικρή παράλληλα με την σχολή”.

Δες απόσπασμα από την συνέντευξη:

Read More

And More