Π. Κωστόπουλος: Απαντά στις φήμες που τον θέλουν να χωρίζει από την Τ. Μπαλατσινού!

Την απάντησή του στα δημοσιεύματα τον ήθελαν να χωρίζει με την σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο παρουσιαστής της εκπομπής του Ant1 “Βράδυ” δήλωσε ιδιαίτερα ενοχλημένος με όσα γράφτηκαν και αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά ενάντια σε όσους προσπαθούν να τον βλάψουν.
Μιλώντας στο STAR και τον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη, που υποδέχεται απόψε το βράδυ στην εκπομπή του, ο Πέτρος Κωστόπουλος δήλωσε: “Αυτός πρέπει να παίρνει ληγμένα. Πρέπει να έχει πάρει χαπάκια ληγμένα. Δεν ξέρω τι είδους ναρκωτικά ή αν είναι φαρμακευτικά γιατί ακόμα και σε τέτοιες βλακείες, ακόμα και στο internet, κάνεις ένα τηλέφωνο να διασταυρώσεις τις πληροφορίες σου. Όχι εμένα, ένα γνωστό μου. Αν δεν το κάνεις είσαι ένα κ…λoπαιδο που θέλει να κάνει ζημιά στη ζωή του άλλου. Αυτό δεν μπορώ να το ανεχτώ, δεν είναι αστειάκι ούτε είναι χαζός ο μ….ο Κωστόπουλος”, είπε και πρόσθεσε: “Η κόρη μου είναι δεκαπέντε χρονών και μπαίνει στο internet και με ρώτησε αν χωρίζουμε”
Παράλληλα, ο ίδιος δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά ενάντια σε αυτούς που έγραψα ανακρίβειες για την οικογένειά του. “Μάθαμε αμέσως ότι κάτι είχε γραφτεί και πήρα την Τζένη και μου λέει “μας χωρίζουν. Άντε να κάνουμε μερικές μηνύσεις”. Είναι η πρώτη φορά που θα το κάνουμε. Αυτή τη φορά θα γίνει. Τέλος. Όλα έχουν ένα όριο”, δήλωσε.
Τέλος, μίλησε και για τις δύσκολες ώρες που πέρασε λόγω των οικονομικών προβλημάτων που είχε και εξομολογήθηκε πως αυτοί που στάθηκαν στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του Τζένη, αλλά και λίγοι φίλοι που βρίσκονται έξω από τον χώρο της showbiz.
Δες το video του zappit:

Read More

And More