Σ. Κοσιώνη: Αισθάνομαι χάλια με όσα ακούγονται για μένα και τη Στάη!

Η 30χρονη παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, αναφέρεται στη μείωση μισθού που της έγινε, απαντάει σε όσους τη θέλουν να μιμείται την Έλλη Στάη και λέει πώς νιώθει με αυτά τα σχόλια.

Για κάποιο λόγο, όλοι σε συγκρίνουν με την Έλλη Στάη… Πως νιώθεις γιʼ αυτό;

Δεν βρίσκω να έχω κάτι κοινό με την Έλλη Στάη, εκτός από την εμφάνισή μας: Είμαστε δύο ξανθιές με γαλάζια μάτια που παρουσιάζουν δελτίο ειδήσεων. Η Έλλη Στάη έχει «γράψει» πολλά χιλιόμετρα στο χώρο, είναι πολύ άξια, ικανή και έμπειρη. Αν μη τι άλλο, είναι ένα πρόσωπο που πρέπει να σεβόμαστε για την πορεία που έχει κάνει. Αυτό που είπαμε εμείς όταν ανακοινώθηκε πως θα είναι «απέναντί μας», στο δελτίο της ΝΕΤ, είναι πως πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, πιο δυνατοί. Επιμείναμε, λοιπόν, σε αυτό που κάνουμε μέχρι σήμερα, και τα νούμερα μας δικαίωσαν.

Ωστόσο, σε στεναχωρούν όλα αυτά που ακούγονται για σένα;

Αισθάνομαι χάλια, αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να τα σχολιάσω, δεν είναι του στιλ μου. Όλα αυτά ακούγονται στο περιθώριο και δεν θέλω να με αγγίζουν. Είναι σαν να κάθομαι το καλοκαίρι αραχτή σε μια παραλία και να με ενοχλεί μια μύγα. (γελάει) Μου χαλάει την ηρεμία, αλλά θα ξανακοιμηθώ!

Φοβάσαι μήπως μείνεις χωρίς δουλειά ή σου γίνει μείωση μισθού;

Έχω υποστεί μείωση μισθού, όπως και όλοι μου οι συνάδελφοι. Όταν σου γίνεται μείωση μισθού, σε πάει ένα βήμα πίσω, όμως ζούμε σε μια περίοδο που πρέπει να γίνουν κάποιες υποχωρήσεις – πόσο μάλλον από ανθρώπους που θεωρούνται στελέχη και είναι καλύτερα πληρωμένοι από τους νέους δημοσιογράφους ή τις κομμώτριες, που παίρνουν 700 ή 800 ευρώ. Όμως, όχι, δεν φοβάμαι μήπως του χρόνου δεν κάνω εγώ το δελτίο. Μπορώ να εργαστώ και πίσω από τις κάμερες, ως ρεπόρτερ, να γράφω σε εφημερίδες ή να συνεχίσω το ραδιόφωνο. Δεν φοβάμαι τη δουλειά!

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More