Πίσω στην κορυφή της σελίδας
13.01.2012 | 09:37

Τρώτε κοτόπουλα, μειώνεται ο κίνδυνος για εγκεφαλικό

Τρώτε κοτόπουλα, μειώνεται ο κίνδυνος για εγκεφαλικό
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μεγάλη έρευνα Αμερικάνων επιστημόνων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το πολύ κόκκινο κρέας αυξάνει σχετικά τον κίνδυνο για εγκεφαλικό, ενώ το κρέας των πουλερικών τον μειώνει.

Ερευνητές της σχολής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, δημοσίευσαν στο εξειδικευμένο για εγκεφαλικά ιατρικό περιοδικό stroke, τη μελέτη τους.

Διάβασε περισσότερα στο iatropedia
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Οδηγός επιβίωσης για κορίτσια με λιπαρά μαλλιά! Bonus: γιατί αυτή την εποχή τα μαλλιά... λαδώνουν περισσότερο;
Έξυπνα tip για να φορέσεις το φλοράλ χωρίς να αποτύχεις στιλιστικά
Στο εστιατόριο: Οι παγίδες που πρέπει να αποφύγεις για να μην πάρεις κιλά
Ο επίγειος χαβανέζικος “παράδεισος” που όλοι ονειρευόμαστε είναι φτιαγμένος από... καρύδα και ηλιοβασίλεμα!
Top 10