Πίσω στην κορυφή της σελίδας
13.01.2012 | 09:37

Τρώτε κοτόπουλα, μειώνεται ο κίνδυνος για εγκεφαλικό

Τρώτε κοτόπουλα, μειώνεται ο κίνδυνος για εγκεφαλικό
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μεγάλη έρευνα Αμερικάνων επιστημόνων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το πολύ κόκκινο κρέας αυξάνει σχετικά τον κίνδυνο για εγκεφαλικό, ενώ το κρέας των πουλερικών τον μειώνει.

Ερευνητές της σχολής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, δημοσίευσαν στο εξειδικευμένο για εγκεφαλικά ιατρικό περιοδικό stroke, τη μελέτη τους.

Διάβασε περισσότερα στο iatropedia
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10
close button

Κάντε Like: Tlife.gr στο Facebook