Ν. Κοτόβος: “Το μαγαζί μου ήταν γνωστό, πριν βγουν τα προσωπικά μου στη δημοσιότητα!”

Μπορεί πριν από λίγο καιρό να έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Νικόλ Κοτόβος όμως συνεχίζει τη ζωή της και κάνει σχέδια για το μέλλον. Η δουλεία της είναι ο πρωταρχικός στόχος αυτήν την περίοδο, καθώς βλέπει τα cupcakes να γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.
Σε συνέντευξή της στο “ΟΚ!” η Νικόλ αποκαλύπτει πως είναι καλά, μιλά για τα επαγγελματικά της σχέδια, τις αρνητικές κριτικές και την ξαφνική δημοσιότητα. “Η αρνητική κριτική δεν με αγχώνει, ούτε με επηρεάζει γιατί αυτοί που με σχολιάζουν δεν με ξέρουν”, είπε και πρόσθεσε: “Έχω μάθει να διαχωρίζω τη δουλειά μου από τα προσωπικά μου, γιατί δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους. Το μαγαζί μου ήταν γνωστό πριν βγει η προσωπική μου ζωή στη δημοσιότητα!”
Για το αν της αρέσει να ρισκάρει ως επιχειρηματίας απάντησε: “Αν δεν ρισκάρεις δεν κερδίζεις”, ενώ εξομολογήθηκε πως δεν έχει μετανιώσει που επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε εδώ την επιχείρησή της.
Ποιο είναι, όμως, το όνειρό της για το μέλλον;
“Ως προς τα επαγγελματικά μου ελπίζω να συνεχίσουν να είναι δημοφιλή τα cupcakes μου και να ανοίξω καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Στα προσωπικά μου θέλω να είμαι υγιής, ευτυχισμένη και αισιόδοξη”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More