Ν. Κοτοβός – Α. Βιγκόπουλος: Κάνουν “διάλειμμα”στο γάμο τους σύμφωνα με δημοσιεύματα

Σύννεφα φαίνεται πως έχουν εμφανιστεί στο γάμο της Νικόλ Κοτοβός και του Αχιλλέα Βιγκόπουλου, οχτώ μόλις μήνες μετά το γάμο τους. Στα κοσμικά στέκια στο Κολωνάκι, μάλιστα, η είδηση πως δεν μένουν εδώ και κάποιο διάστημα μαζί είναι γνωστή, αλλά κανείς δεν ξέρει αν κάνουν ένα “διάλειμμα” ή ετοιμάζονται για οριστικό χωρισμό.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Thema People, η Νικόλ λέει στους φίλους της πως αυτό το διάστημα “κάνει ένα διάλειμμα” με τον σύζυγό της, αλλά άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον αναφέρουν πως τις τελευταίες δυο εβδομάδες ζουν χωριστά.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Νικόλ φαίνεται να έχει μετακομίσει προσωρινά στο διαμέρισμά στο Κολωνάκι, ενώ ο επιχειρηματίας συνεχίζει να μένει στην οικία τους στο κέντρο της Αθήνας. Ενώ, η απόφασή του να μείνουν για λίγο χωριστά, αποτελεί για κάποιους μια ευκαιρία για να καταλάβουν αν αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από εκείνα που τους χωρίζουν.
“Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και η απόφαση του γάμου πάρθηκε με γνώμονα την καρδιά. Ωστόσο, μετά το γάμο είδαν ότι έχουν αρκετές διαφορές… Αν δεν βρουν κάποια χρυσή τομή το διαζύγιο θα είναι μονόδρομος” λένε άνθρωποι από το περιβάλλον τους.

Read More

And More