Τι είπε ο Αλέξης Κούγιας για το διαζύγιό του!

Το διαζύγιο του ζευγαριού αποτελεί πλέον γεγονός και το ιδιωτικό συμφωνητικό που έχουν υπογράψει μεταξύ τους δεν αφήνει καμία εκκρεμότητα να αιωρείται. Ο λόγος για το γνωστό δικηγόρο Αλέξη Κούγια και την πρώην σύντροφό του Εύη Βατίδου, που φαίνεται πως έφθασαν σε συμφωνία.

Όπως συμφώνησαν οι δύο πρώην σύζυγοι, ο ποινικολόγος θα καταβάλει πλέον 5.000 ευρώ τον μήνα ως διατροφή, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται η εκπαίδευση των παιδιών και ο μισθός για την οικιακή βοηθό. Η επιμέλεια των παιδιών έχει ανατεθεί στην Εύη Βατίδου, όσο όμως εκείνη είναι ελεύθερη. Επιπλέον, ο γνωστός δικηγόρους θα πληρώνει και το ενοίκιο του σπιτιού που μένει η Εύη Βατίδου με τα παιδιά, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το δικό του.
“Ελπίζω ότι θα είμαι υγιής και θα μπορώ να επιβιώνω επαγγελματικά, ώστε να μπορώ να εξασφαλίζω στα παιδιά μου και την μητέρα τους, όλες τις δυνατότητες να ζουν όμορφα. Πρέπει και οι δυο μας, όπως και όλοι οι γονείς, που χωρίζουν να σκεφτόμαστε ότι το κυρίαρχο στη ζωή μας είναι τα παιδιά μας”, δήλωσε στο Star ο Αλέξης Κούγιας.
“Σίγουρα δεν μπορείς να χαίρεσαι όταν εκδίδεται ένα διαζύγιο, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Εκείνο που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και τέτοιου είδους προβλήματα που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις, πρέπει να επιλύονται με ένα επίπεδο και με πολιτισμό. Στο δικό μου γάμο, τουλάχιστον για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ούτε το επίπεδο, ούτε όμως και ο πολιτισμός επικράτησαν. Και επειδή όλη αυτή η ιστορία με ενόχλησε πάρα πολύ την αντιμετωπίζω με πολύ κέφι και πολύ γέλιο”, συμπλήρωσε.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αλέξης Κούγιας έχει ελεύθερη και καθημερινή επικοινωνία με τα παιδιά, τα οποία θα έχει 10 μέρες τα Χριστούγεννα, 10 μέρες το Πάσχα και ενάμισι μήνα το καλοκαίρι. “Από εδώ και πέρα ελπίζω να πάνε όλα καλά με την πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά”, κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Read More

And More