Πίσω στην κορυφή της σελίδας
03.11.2011 | 20:10

Aιφνιδιαστική αποχώρηση του Ν. Κουρκούλη από το Teatro! Τι λέει ο ίδιος;

Aιφνιδιαστική αποχώρηση του Ν. Κουρκούλη από το Teatro! Τι λέει ο ίδιος;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Heaven ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Κουρκούλης έχει διακόψει από εχθές το βράδυ τη συνεργασία του με το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Teatro, όπου εμφανίζεται από το Σεπτέμβριο του 2011 και αποχωρεί από το σχήμα μαζί με το επιτελείο του.

Ο Νίκος Κουρκούλης απαντάει με ανακοίνωσή του

Χθες το βράδυ διέκοψα τη συνεργασία μου με το κέντρο διασκεδάσεως χθες το βράδυ διέκοψα τη συνεργασία μου με το κέντρο διασκεδάσεως Teatro και την καλλιτεχνική μου συνεργασία με τον συνάδελφο και γνωστό λαϊκό ερμηνευτή Σταμάτη Γονίδη.

Για πρώτη φορά τόσα χρόνια παρουσίας μου στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης αναγκάζομαι να πάρω μια τέτοιου είδους απόφαση προσπαθώντας να κρατήσω την ανθρώπινη και την καλλιτεχνική μου αξιοπρέπεια ακέραιη όπως έχω μάθει και είναι γνωστό σε όλους πως κάνω όλα αυτά τα χρόνια.

H απόφαση μου βρίσκει σύμφωνο ολόκληρο καλλιτεχνικό μου επιτελείο (OPXHΣTPA ,TPAΓOYΔIΣTEΣ, BOHΘOYΣ KTΛ) παρά το ότι γνωρίζουν τη δυσκολία των ημερών μας στην εύρεση εργασίας.

Κάτω από το βάρος των περιστάσεων και λαμβάνοντας γνώση τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μου δεν είμαι στη καλύτερη ψυχολογική κατάσταση αυτή τη στιγμή να αναλύσω και να εξηγήσω λεπτομερώς τις αιτίες που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, κάτι που θα κάνω σε συνέντευξη μου λίαν συντόμως.

Τελειώνοντας θέλω να υπογραμμίσω πως σκοπός της ανακοίνωσης δεν είναι άλλος από την ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων (φίλων, θαμώνων, θαυμαστών ,ΜΜΕ, κτλ) και καμία σχέση δεν υπάρχει με κινήσεις εντυπωσιασμού ειδικά την περίοδο αυτή.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όσους συμπορεύτηκαν και συνέπραξαν μαζί μου ΛΥΠΑΜΑΙ αυτούς που ακόμα δεν κατάλαβαν.

Νίκος Κουρκούλης

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10