Πίσω στην κορυφή της σελίδας
03.12.2010 | 07:11

Ν. Κουρκούλης για το πρόβλημα υγείας του: ''Δεν μπορούν να εξηγηθούν όσα αισθάνθηκα''!

Ν. Κουρκούλης για το πρόβλημα υγείας του: ''Δεν μπορούν να εξηγηθούν όσα αισθάνθηκα''!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Νίκος Κουρκούλης είναι ένας άνθρωπος που εκτός από ανεξάντλητο χιούμορ, έχει και τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης. Ο Θεός του δίνει δύναμη και θεωρείπως Εκείνος τον έσωσε από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. ''Υπήρξε ιατρική βοήθεια αλλά σε πολύ πρωταρχικό στάδιο. Η πρώτη ιατρική γνωμάτευση ακυρώθηκε από τη δεύτερη και αυτό για μένα είναι μεταφυσικό, αν και οι γιατροί θεωρούν ότι πάντα υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο αυτοϊασης. Το πώς ξεπεράστηκε αυτό το πρόβλημα υγείας δεν μπορεί να το εξηγήσει το ανθρώπινο μυαλό. Είναι κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να εξηγήσουν'', δηλώνει στο περιοδικό ΕΓΩ!

Και συνεχίζει: ''Σε μία στιγμή αδυναμίας αποφάσισα να πάρω δύναμη από τον Θεό. Θεωρώ ότι πήγα στο κατάλληλο μέρος, στο περιβόλι της Πααγίας στην Αγία Άννα του Αγίου Όρους, όπου υπάρχει μία Τίμια Ζώνη που βοηθά άτεκνες γυναίκες και ανθρώπους με πρόβλημα υγείας στην κοιλιακή χώρα. Είδαν πολλά τα μάτια μου στο Άγιο Όρος, ανθρώπους με σοβαρότερο πρόβλημα υγείας από εμένα, να θεραπεύονται από τους μοναχούς. Έπεσα στο πάτωμα την ώρα που ήμουν μπροστά στην εικόνα της Αγίας Άννας και όταν σηκώθηκα αποφορτίστικα, έφτασα στο σημείο 0. Κατάφερα να αδειάσει το μυαλό μου από σκέψεις. Όταν πήγα στο νοσοκομείο για τον τελικό κύκλο των εξετάσεων, λιγο πριν φύγω για το εξωτερικό, οι γιατροί είδαν ότι δεν υπήρχε πλέον τίποτα. Δεν μπορούν να εξηγηθούν με λέξεις όσα αισθάνθηκα''.

O ίδιος παραδέχεται πως η μεγαλύτερη αμαρτία του είναι η λαιμαργία. Όσον αφορά τον ερχομό του γιου του στην ζωή λέει: ''Μαζί με την Κέλλυ ζούμε πλέον μία ευχάριστη διαφορετικότητα. Ο Αθανάσιος - Ραφαήλ - τον φωνάζουμε Θάνο - είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί, ένα μικρό ανθρωπάκι που μας έχει αλλάξει τη ζωή. Μέσα απ΄οτο παιδί προσωπικά ξαναγεννήθηκα, έπλασα από την αρχή ένα νέο χαρακτήρα. Είμαι πλέον ένας νέος άνθρωπος''.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό ΕΓΩ! που κυκλοφορεί.Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 22:13

Top 10