Σ. Κουτσοσταμάτη: “Περιμένω δεύτερη κορούλα”!

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στα χέρια της το δεύτερο κοριτσάκι της, στα τέλη Ιουλίου!

Ήθελα να ανακοινώσω πως είμαι έγκυος μέσα από το blog μου… και βέβαια να είμαι σίγουρη ότι το μωρό είναι καλά. Θέλαμε πολύ δεύτερο παιδί με τον Δημήτρη. Ήμασταν τυχεροί γιατί και με τη μικρή μου και με αυτό δεν είχα δυσκολία στο να μείνω έγκυος. Απλά το καλοκαίρι είχα μία αποβολή και είχα λιγάκι αγχωθεί λέει η ίδια στο περιοδικό PEOPLE.

Για την άσχημη εμπειρία της αποβολής, η ψυχολόγος περιγράφει:

Απέβαλα τον ιούλιο και μετά το καλοκαίρι ήθελα να προσπαθήσω πάλι να μείνω έγκυος. Αν και έγκυος, συνέχισα να θηλάζω, κάτι που σε κάποιες περιπτώσεις, όπως λένε πολλοί γιατροί, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την εγκυμοσύνη. Συνήθως όμως δεν υπάρχει πρόβλημα… Δε μπορώ να περιγράψω με λόγια αυτό που ένιωσα όταν έχασα το μωρό. Απογοήτευση, ενοχές, αδικαιολόγητη ανακούφιση από την άλλη, στενοχώρια, άγχος αν θα μπορέσω να κάνω άλλα παιδιά, αν έχω κάποιο πρόβλημα. Όταν απέβαλα, το έμβρυο ήταν 6 εβδομάδων, ευτυχώς μικρό.

Η ψυχολόγος λέει ότι μετά την αποβολή, όταν έμαθε ότι είναι ξανά έγκυος, είχε άγχος μέχρι να κλείσει τη δωδέκατη εβδομάδα και δεν είχε πει ότι είναι έγκυος, ούτε στη μητέρα της.

Πάντα υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι μπορεί να συμβεί κάτι άσχημο. δεν έχω νιώσει πιο δυσάρεστα από τις στιγμές που περίμενα να γίνει η απόξεση και να μου πάρουν το μωρό, από τη στιγμή που μάθαμε ότι δε χτυπούσε η καρδούλα του…

Τώρα, σε αυτή την εγκυμοσύνη, η ίδια λέει ότι στην αρχή είχε κάποια θεματάκια (αναγούλες, ναυτίες…) και ότι μέχρι στιγμής, έχει πάρει 4 κιλά…

Διάβασε περισσότερα στο PEOPLE…

Read More

And More