Τρικαλιώτη – Μαρινάκης: Γιατί βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο Σύνταγμα; Δες φωτογραφίες

Σε γνωστό ξενοδοχείο στο Σύνταγμα βρέθηκαν χθες το απόγευμα πολλοί γνωστοί ηθοποιοί και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου για την παρουσίαση του βιβλίου “Όρκος Σιωπής”.
Ο Νίκος Γαλανός, η Ελένη Δήμου, ο Ιωσήφ Μαρινάκης, η Πέγκυ Τρικαλιώτη και η Χριστίνα Αλεξανιάν βρέθηκαν από νωρίς στο ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza για να στηρίξουν τη δεύτερη συγγραφική δουλειά, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Σαββάλας ο νεαρός συγγραφέας Κυριάκος Κουζούμης.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Δύο φιλικά ζευγάρια ταξιδεύουν στο Ναύπλιο αποφασισμένα να δραπετεύσουν από την καθημερινότητά τους. Τέσσερις άνθρωποι αποφασισμένοι να ζήσουν με κάθε τίμημα τη ζωή που ονειρεύονται.
Παλιοί γνώριμοι, φίλοι και εραστές, μοιράζονται τις ζωές τους μέσα στο ψέμα, δέσμιοι ενός όρκου σιωπής. Ένα όπλο θα εκπυρσοκροτήσει. Το νήμα της ζωής ενός από τους τέσσερις θα κοπεί.

Απιστίες, δολοπλοκίες, ένοχα μυστικά, ανομολόγητες επιθυμίες έρχονται στο φως. Αυτό που παραμένει κρυμμένο είναι το αμύθητης αξίας Μενταγιόν του χρυσού Ταύρου, που όλοι θέλουν ν’ αποκτήσουν. Το ένα θύμα διαδέχεται το άλλο. Η αυλαία πέφτει και ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης θα σφίξει το χέρι της αλήθειας. Μιας άλλης αλήθειας…
Το Μενταγιόν του Χρυσού Ταύρου είναι άραγε η αιτία ή η αφορμή για όσα συμβαίνουν στις ζωές των ηρώων;…

Δες φωτογραφίες:


Χριστίνα Αλεξανιάν


Ελένη Δήμου, Ιωσήφ Μαρινάκης


Ελένη Δήμου, Ιωσήφ Μαρινάκης, Νίκος Γαλανός


Ελένη Δήμου, Ιωσήφ Μαρινάκης, Νίκος Γαλανός, Πέγκυ Τρικαλιώτη


Ιωσήφ Μαρινάκης με τον συγγραφέας του βιβλίου Κυριάκο Κουζούμη


Με την Χριστίνα Αλεξανιάν

Read More

And More