Τα άγρια κακοποιημένα πρόσωπα των ληστών – τρομοκρατών αμέσως μετά τη σύλληψή τους

Mε νέο δελτίο τύπου η Ελληνική Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τους συλληφθέντες, οι οποίες πραγματικά είναι αποκρουστικές, καθώς στα πρόσωπα τους απεικονίζεται η βία που υπέστησαν είτε κατά τη διάρκεια της σύλληψης όπως επιμένει η αστυνομία είτε σύμφωνα με τις καταγγελίες από τον άγριο ξυλοδαρμό τους στην Ασφάλεια.
Σύμφωνα με την αστυνομία η σύλληψη έγινε στις 12:50 περίπου στην οδό Τρύφωνος στο κέντρο της Βέροιας και οι δράστες προσήχθησαν στη Διεύθυνση περί την 13:00 – 13:05 ώρα.

Φωτογραφήθηκαν ατύπως με κινητό τηλέφωνο περί την 13:11-13:14 ώρα και με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Υπηρεσίας περί την 13:30 ώρα, σύμφωνα με την αστυνομία και οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες είναι οι παρακάτω:

/

/

/

Επιβεβαιώνοντας πλήρως τις πληροφορίες του newsit ο εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε πως από την έρευνα της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων δεν προκύπτει κακοποίηση και βασανισμός των τεσσάρων συλληφθέντων μετά το διπλό χτύπημα στο Βελβεντό της Κοζάνης.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας από την έρευνα της αστυνομίας στο σημείο της συμπλοκής στη Βέροια υπήρξε πάλη μεταξύ των αστυνομικών και των δραστών με στόχο των αστυνομικών να “καμφθεί η αντίστασή τους και να απελευθερωθεί ο όμηρος”.
Οι αστυνομικοί έχουν μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων (πολιτών όπως είπε ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.) που περιγράφουν συμπλοκή “ πτώση έδαφος και κύλισμα”

Άλλοι αστυνομικοί, που δεν πήραν μέρος στην επιχείρηση, κατέθεσαν ότι οι δράστες είχαν τα τραύματα αυτά κατά την μεταφορά τους στο αστυνομικό μέγαρο αμέσως μετά τη σύλληψή τους στα στενά της Βέροιας.

Δες όλες τις φωτογραφίες και βίντεο στο newsit

Read More

And More