Ηλίας Κρασσάς: Κάνει ανακωχή με την πρώην σύζυγό του για χάρη των παιδιών τους!

Μια μόλις εβδομάδα μετά τη δημοσίευση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων της Λίλας Μπάρλα κατά του πρώην συζύγου της Ηλία Κρασσά, ο γνωστός επιχειρηματίας προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα για χάρη των παιδιών του.

Ο ίδιος μιλώντας στην Espresso αποκαλύπτει πως δεν θα ρίξει λάδι στη φωτιά, πληροφορίες θέλουν το πρώην ζευγάρι να συναντιέται με τα παιδιά του μέσα στο Σαββατοκύριακο.

“Στο φύλλο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα της περασμένης Κυριακής δημοσιεύθηκαν αυτούσιες περικοπές αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων της πρώην συζύγου μου Ευαγγελίας Μπάρλα, οι οποίες αναπαράχθηκαν στον ηλεκτρονικό Τύπο. Δεν προτίθεμαι να αντικρούσω επί τους ουσίας τους αναληθείς αυτούς και δυσφημιστικούς ισχυρισμούς και μάλιστα δια του Τύπου. Εκείνο που προέχει για εμένα είναι να διαφυλάξω την ψυχική ακεραιότητα των παιδιών μας και την οικογενειακή μου ηρεμία. Άλλωστε εκπληρώνω στο ακέραιο τις υποχρεώσεις μου προς τα παιδιά μου και την πρώην σύζυγό μου, πράγμα που ούτε η ίδια αμφισβητεί. Σας ενημερώνω τέλος, ότι τα δυο μέρη ήδη βρίσκονται σε προχωρημένη επικοινωνία που διεξάγεται σε θετικό κλίμα, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον των παιδιών μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Mr Fresh

Read More

And More