Μ. Μαγγίρα – Κ. Κατσούλης: Οι διάσημοι φίλοι τους στην πρεμιέρα της παράστασης “Ενσκύλων Εντέχνως”

Μια υπεροχή βράδια, με πολύ τραγούδι, γέλιο, μουσική και θετική ενέργεια έζησαν όσοι βρέθηκαν χθες σε γνωστή μουσική σκηνή στο Γκάζι! Ο Κρατερός Κατσούλης, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Γιάννης Αγγελάκης και ο Προκόπης Πολίτης παρουσίασαν την σατυρική παράσταση “ΕΝΣΚΥΛΟΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ” κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα.

Ανάμεσα στους θαμώνες ήταν και πολλοί διάσημοι φίλοι των ηθοποιών! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και του Πέτρου Χόντου εντόπισε στα πρώτα τραπέζια την Μαρία Σολωμού με τον αγαπημένο της, Πάνο Μουζουράκη. Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα “συμμετείχε” στην παράσταση καθώς ένας από τους πρωταγωνιστές της του έδωσε το μικρόφωνο όταν τον εντόπισε στο κοινό.

Στην παρέα του αγαπημένου ζευγαριού της showbiz ήταν και η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια δεν λείπει ποτέ από τις πρεμιέρες του συζύγου της, Κρατερού ενώ διασκέδασε απίστευτα με όλα τα σκετσάκια που είδε το βράδυ της Τετάρτης.

Από τα highlights της βραδιάς ήταν όταν ο Κρατερός ανέβασε στην σκηνή την Τάμτα και έκαναν ένα σκετσάκι το οποίο απέσπασε το χειροκρότημα του κοινού και ξεσπάσματα γέλιου!

Λίγα λόγια για την παράσταση

Το μεγάλο μειονέκτημα των Ελλήνων, ο αιώνιος διχασμός. Σπαρτιάτες εναντίον Αθηναίων, ολιγαρχία – δημοκρατία, δεξιοί – αριστεροί, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Έντεχνο – Λαϊκό.

Η μουσική, σατιρική παράσταση “ΕΝΣΚΥΛΟΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ”, έρχεται να δώσει γροθιά στο κατεστημένο της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Της παλαιάς αλλά και της νέας. Θέμα της παράστασης είναι ο διχασμός του Έλληνα και στην τέχνη.

Ένας χρόνιος διχασμός που προκάλεσε έναν ” ανελέητο ” πόλεμο, ο οποίος μαίνεται μέχρι σήμερα. Παλιά το ” Ελαφρύ ” τραγούδι μάχονταν το λαϊκό, αργότερα το “Έντεχνο ” συνέχισε την επίθεση μέχρι και σήμερα στο “Σκυλάδικο”. Άρα όποιος δεν είναι έντεχνος είναι ένσκυλος; Ποια είναι η διαχωριστική γραμμή και ποιος την ορίζει;

Δες ποιοι άλλοι celebrities βρέθηκαν στο Tas stage!


Λάκης Γαβαλάς


Τάμτα


Ελένη Τώρου – Ορφέας Παπαδόπουλος – Κατερίνα Γερονικολού – Θωμαϊς Ανδρούτσου


Κώστας Σπυρόπουλος – Χάρης Ασημακόπουλος


Κατερίνα Θεοχάρη – Σύλβια Δεληκούρα


Τόνυ Δημητρίου


‘Εμυ Λιβανίου


Ο Πέτρος Ίμβριος με την σύζυγό του, Έλενα


Βασίλειος Κωστέτσος

Δες μερικά στιγμιότηπα από την βραδιά της πρεμιέρας!

Read More

And More