Κρήτη: Την βίαζε από τα 14 της, ο ίδιος της ο αδερφός!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του δράματος που ζούσε από την εφηβική της ηλικία μία 19χρονη από το Ηράκλειο, αποκαλύφθηκαν χθες στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου.
Στο εδώλιο κάθισε ο 24χρονος αδερφός της, με την κατηγορία της αιμομιξίας κατ’ εξακολούθηση!
Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο ακροατήριο, η καθημερινότητα της κοπέλας εδώ και χρόνια ήταν εφιαλτική. Και όχι μόνο για τους βιασμούς από τον αδερφό της… Αυτό φαίνεται πως ήταν η κορυφή του παγόβουνου.
Και η υπόλοιπη οικογένεια, φέρεται να την έβριζε, να τη χτυπούσε ενώ κάποιες φορές οι δικοί της την κλείδωναν για τιμωρία σε ένα δωμάτιο, χωρίς φαγητό και νερό!
Η κορύφωση του δράματος ήρθε στα 14. Ήταν τότε που σύμφωνα με την κοπέλα, ο ίδιος της ο αδερφός άρχισε να τη βιάζει! Εκείνος ήταν 19 χρόνων, εκείνη έφηβη και αβοήθητη, σε ένα σπίτι εχθρικό. Το σπίτι της οικογένειάς της…
Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, η κοπέλα θυμάται να την ξυπνούν χαράματα για να… τους αγοράσει τσιγάρα.

Μίλησε για το ξύλο που έτρωγε και για τις στιγμές που, κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο, μόνη της, χωρίς νερό και τροφή παρακαλούσε να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριό της.

Αυτό που συγκλονίζει βέβαια, όπως γράφει το Newsit είναι η κατάθεση της μάνας η οποία υποστηρίζει το γιο!

Όσο ζούσε κοντά της, η κοπέλα ένιωθε σαν ένα πλάσμα ζωντανό-νεκρό, καθώς τη βασάνιζαν οικογενειακώς.
Ακόμα και χθες, η μητέρα κατέθεσε υπέρ του κατηγορούμενου γιου της, υποστηρίζοντας ότι η 19χρονη τον κατηγορεί από ζήλια επειδή εκείνη του είχε περισσότερη αδυναμία!

Η κοπέλα βρήκε το κουράγιο να εξομολογηθεί τον Γολγοθά της στην γιαγιά της αλλά και στον μετέπειτα σύντροφο της, όταν άλλαξε περιβάλλον και ένιωσε ασφάλεια σύμφωνα με τον εισαγγελέα έδρας.

Μέχρι πρότινος ήταν αδύνατον να εκμυστηρευτεί το μαρτύριο της, να βρει ένα στήριγμα μέσα στο στενό οικογενειακό της περιβάλλον αφού κανείς δεν την αντιμετώπιζε ανθρώπινα.

Read More

And More