Η απολογία του νικητή του ριάλιτι για το διπλό φονικό στην Κρήτη

Απολογήθηκε ο νικητής του ριάλιτι που εμπλέκεται στο διπλό φονικό στην Κρήτη. Ο γνωστός παίχτης έκανε μια μαραθώνια απολογία και πρόβαλε μια σειρά από επιχειρήματα που δεν έπεισαν τον εισαγγελέα, ο οποίος του έδειξε το δρόμο για τη φυλακή.
“Δεν έχω καμία σχέση με όσα μου καταλογίζονται. Δεν ήμουν καν στο χωριό όταν έγινε το φονικό στο κατάστημα του αδελφού μου στον Προφήτη Ηλία. Ούτε κυνήγησα, ούτε πυροβόλησα εναντίον του πατέρα του θύματος…”, είπε σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso” ο 35χρονος στους δικαστικούς λειτουργούς του Ηρακλείου.
Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στην απολογία του: “Εκείνο το μοιραίο βράδυ της Κυριακής 24ης Ιουνίου, οπότε και έγινε η συμπλοκή μέσα στο κατάστημα του 52χρονου αδελφού μου, εγώ δεν βρισκόμουν στο χωριό. Έμαθα εκ των υστέρων τι είχε συμβεί. Κατηγορούμαι ότι μαζί με τον άλλο μας αδελφό, τον 48χρονο, επιβιβαστήκαμε σε αυτοκίνητο και οπλισμένοι κυνηγήσαμε και πυροβολήσαμε εναντίον του πατέρα του 34χρονου, με σκοπό να τον σκοτώσουμε. Από τη στιγμή που δεν βρισκόμουν καν στο χωριό, πώς θα μπορούσα να είμαι εγώ που πυροβόλησα εναντίον του; Είμαι αθώος! Είμαι πραγματικά στενοχωρημένος για ό,τι συνέβη, αλλά δεν είχα καμία απολύτως σχέση”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Read More

And More