Κώστας Κρομμύδας: Η ψήφος έχει πιο μεγάλη δύναμη από ένα γιαούρτι

Ο “Σωτήρης” απο την σειρά η Ζωή της Αλλης μίλησε στην κάμερα του Lifestyle για τη ζωή του, τον ρόλο του, τη πολιτικη και… γιαούρτια.

Ο Κώστας Κρομμύδας τελείωσε πρόσφατα τα γυρίσματα απο την ζωή της άλλης και πλέον πέρνει μέρος στην νεα σείρα του ΑΝΤ1 χώρις ορια παίζοντας για ακόμη μια φορά τον ρόλο του κακού.«Βλέπω τον εαυτό μου και λέω τι καλά που δεν είμαι έτσι» είπε χαρακτηριστικά στο φακό του Alter.

Εκτός απο τον ίδιο όμως και η 2,5 χρονών κορούλα του φαίνεται να απολαμβάνει τους ρόλους του πατέρα της! “Η κόρη μου είναι 2,5 χρόνων. Έχει μάθει τα ονόματα των ηθοποιών και της αρέσει πάρα πολύ η σειρά και ο… άλλος μπαμπάς! Έτσι με λέει! Ο άλλος μπαμπάς!”

Ο Κώστας όμως είναι ένας ηθοποιός με πολιτική άποψη και γνώμη για την οικονομική κρίση που βασανίζει τον ελληνικό λαό! Όπως λέει η ψήφος έχει πιο μεγάλη δύναμη από κάθε γιαούρτι: «Πιστεύω ότι δεν έχουμε φτάσει στον πάτο του βαρελιού, φοβάμαι ότι θα πάνε λίγο χειρότερα τα πράγματα. Είναι τόσο απλή η δύναμη που έχει ένας άνθρωπος στο χέρι του την ώρα που ρίχνει την ψήφο του, που αν την χρησιμοποιούσε αυτή τη δύναμη, δεν θα χρειαζόταν να πλακώσει κανέναν, ούτε να πετάξει γιαούρτι, ούτε τίποτα»

Read More

And More