Φ. Ξυλά : “Η μόνη μου εξάρτηση είναι η αγάπη!”

Η Φαίη Ξυλά μίλησε στην εφημερίδα “Radar!” για τον ρόλο της που θα συμμετέχει το καλοκαίρι στην παράσταση “Υπηρέτης 2 αφεντάδων”, για τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, για τις περικοπές μισθού που υπάρχουν στο σίριαλ “Εδέμ” αλλά και για την εξάρτησή της!
Στη νέα παράσταση που θα συμμετέχει το καλοκαίρι και θα κάνει την Βεατρίκη, θα ντυθεί άντρας για τον έρωτα : “Για τον έρωτα αξίζει να κάνεις τα πάντα. Για να βρει τον αγαπημένο της, το αντικείμενο του πόθου της, κάνει το παν και αυτό είναι και ένα δικό μου στοιχείο.”
Για τον άντρα της Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο η ίδια είπε : “Είναι ο δικός μου πρίγκιπας και τον αγαπώ!” και στη συνέχεια για τον αν βλέπονται καθόλου με τόση δουλειά που έχουν δήλωσε : “Δεν λες πάλι καλά που παίζουμε μαζί στα “Μυστικά”; Αν δεν παίζαμε νομίζω ότι θα βλεπόμασταν πολύ λίγο.”
‘Όσον αφορά τις περικοπές μισθού που υπέστησαν κάποια άτομα από το σίριαλ “Μυστικά της Εδέμ” η ίδια αποκάλυψε ότι εκείνη είναι μια χαρά : “όχι δεν μου έγινε καμία μείωση και καμία περικοπή, αλλά έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν χτύπησα υψηλά κασέ για να συμβεί αυτό. Υπάρχει ένας μύθος για τους ηθοποιούς που κάνουν τηλεόραση ότι τα παίρνουν χοντρά και είναι γελοίο όλο αυτό.”
Τέλος όταν την ρώτησαν αν έχει εξάρτηση από την τηλεόραση, τα εξώφυλλα ή τις συνεντεύξεις η γνωστή ηθοποιός είπε : “Η μόνη μου εξάρτηση είναι η αγάπη! Δεν θα τρελαθώ να μείνω εκτός τηλεόρασης, ούτε και θα πάθω κατάθλιψη χωρίς εξώφυλλα! Μακριά από μένα αυτά.”

Read More

And More