Μα δεν τελειώσανε! Διατροφή από τον Ashton Kutcher διεκδικεί η Demi Moore

Η αμερικανίδα ηθοποιός Demi Moore ζητεί διατροφή από τον εν διαστάσει σύζυγό της Ashton Kutcher, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν αργά χθες στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Ο Kutcher, πρωταγωνιστής της κωμικής σειράς “Two and a Half Men” του τηλεοπτικού δικτύου CBS, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την 50χρονη ηθοποιό το Δεκέμβριο του 2012, ύστερα από τουλάχιστον ένα χρόνο διάστασης του ζεύγους.

Η διεκδίκηση διατροφής της Moore από τον 35χρονο ηθοποιό είναι μια ασυνήθιστη κίνηση από την πλευρά της. Η Moore ήταν από τις πιο καλοπληρωμένες σταρ του Χόλιγουντ τη δεκαετία του 1990. Στη αίτηση διαζυγίου της δεν διευκρινίζεται το ακριβές ποσό για τη διατροφή.

Στις αιτήσεις διαζυγίου Kutcher και Moore επικαλούνται αγεφύρωτες διαφορές, ο Κούτσερ δεν ζητεί διατροφή από την εν διαστάσει σύζυγό του ούτε αρνείται να της δώσει.

Το περιοδικό Forbes εκτιμά ότι ο Kutcher κέρδισε την από το Μάιο του 2011 έως το Μάιο του 2012 το ποσό των 24 εκατομμυρίων δολαρίων και έγινε συνεπώς ο πιο υψηλά αμειβόμενος τηλεοπτικός αστέρας.

Οι πρώην και οι επόμενοι

Ο δεσμός της Moore με τον Kutcher άρχισε λίγα χρόνια μετά το δεύτερο διαζύγιό της, αυτή τη φορά από τον ηθοποιό Bruce Willis, με τον οποίο απέκτησε τρείς κόρες. Ο πρώτος γάμος της ήταν με τον μουσικό Freddie Moore.

Τότε ο Kutcher ήταν ένας νεαρός πρωταγωνιστής στην τηλεοπτική σειρά “That ’70s Show”. Η σχέση τους μονοπώλησε τα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ κυρίως λόγω της διαφοράς ηλικίας τους, καθώς η Moore είναι 16 χρόνια μεγαλύτερή του. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Σεπτέμβριο του 2005 στο Λος Άντζελες και χώρισε το Νοέμβριο του 2011 ύστερα από έξι χρόνια έγγαμου βίου, όταν μια γυναίκα από το Σαν Ντιέγκο είπε ότι είχε ένα σύντομο δεσμό με τον Kutcher.

Σήμερα ο ηθοποιός διατηρεί σχέση με την πρώην συμπαρουσιάστριά του στο “That ’70s Show”, την 29χρονη Mila Kunis.

Read More

And More