Το ξέσπασμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: “Είμαι 27, πώς γίνεται να είμαι μια μέγαιρα που διατάζει;”

“Ούτε απόμακρη είμαι, ούτε ζω σε γυάλα. Είμαι ένα κορίτσι 27 ετών. Πώς γίνεται να είμαι μια μέγαιρα που διατάζει. Κάτι τέτοιο δεν συνάδει ούτε με την ηλικία μου, ούτε με το χαρακτήρα μου, είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Κακά τα ψέματα, η φετινή χρονιά μόνο εύκολη δεν είναι για την παρουσιάστρια του Alpha και το “Σπίτι μου σπιτάκι μου”. Τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής, το “τσουνάμι” των αποχωρήσεων, αλλά και όλες οι αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί, την έκαναν να ξεσπάσει.
Μιλώντας στο “Εγώ!” και την Μαρία Κολλιάτσα, η Κωνσταντίνα είπε: “Είναι πολύ ψυχοφθόρο να σε διαβάλουν. Να λένε διάφορα για εσένα και μετά εσύ να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας”, είπε και συμπλήρωσε: “Είμαι ένα κανονικό κορίτσι, με τους φίλους μου, το σκύλο μου, που μιλάω με όλους, δεν ζω σε κανένα κλουβί. Δεν είμαι αυτή που περιγράφουν κάποιοι”.

Στην ερώτηση, τι λένε οι γονείς της σε εκείνη, για τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται, αποκάλυψε: “Με στενοχωρεί και με πονά όταν με παίρνουν τηλέφωνο και με ρωτούν γιατί στο κάνουν αυτό; Ήρθα στην Αθήνα, κάνω αυτήν τη δουλειά και διατηρώ μια αθωότητα στον τρόπο που λειτουργώ και βλέπω τα πράγματα”.
Τέλος, στην ερώτηση γιατί “κόπηκε” νωρίτερα η εκπομπή μιας από τις προηγούμενες εβδομάδες είπε: “Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απολογούμαστε συνεχώς. Θα σου πω ότι ακολούθησα την οδηγία που μου έδωσε ο διευθυντής μου…”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More