Πίσω στην κορυφή της σελίδας
06.10.2014 | 09:40
Νατάσσα Στρόβιλα (Tweet @nstrovila)

Στα χνάρια της Amal Alamuddin η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Θα είναι σε συνέδριο για την επιστροφή των Μαρμάρων!

Στα χνάρια της Amal Alamuddin η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Θα είναι σε συνέδριο για την επιστροφή των Μαρμάρων!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Στα βήματα της Mrs Clooney, Amal Alamuddin φαίνεται πως βαδίζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ρίχνεται στη μαχη για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα. Η παρουσιάστρια του Alpha θα βρεθεί στο Διεθνές Συνέδριο με θέμα: “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ – Μοναδικό Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς - Η Επιστροφή των Μαρμάρων”, που διοργανώνει ο όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και θα παρουσιάσει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
 
Η εκδήλωση που γίνεται υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA), της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (EFUCA) και του Ελληνικού Τμήματος του ICOMOS, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στον Πολιτιστικό Πολυχώρο ΑΘΗΝΑΪΣ στον Κεραμεικό.
 
Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος και πρώην Υπουργός κ. Παντελής Καψής, ενώ η Κωνσταντίνα θα είναι εκεί για να παρουσιάσει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς.
 
Στόχος του συνεδρίου είναι η ευρύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας σχετικά με τη σημασία της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα και τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας.
 
Την έναρξη του συνεδρίου θα κηρύξει ο Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική και Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και ακολούθως θα παρουσιαστεί σε παγκόσμια πρώτη εκτέλεση η “Ωδή για την Επιστροφή των Μαρμάρων” από το μουσικοσυνθέτη κ. Zorze Katris με τη συνοδεία της Χορωδίας του Δήμου Αθηναίων.

Η αφίσα της εκδήλωσης:


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 20:21

Top 10