Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η νέα εκπομπή, οι αντιπάθειες και το ενδεχόμενο του γάμου!

Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα στον Alpha με το “Σπίτι μου, Σπιτάκι μου”, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πιο αποκαλυπτική από ποτέ μιλά για όλους και όλα.
Οι αντιπάθειες και οι συμπάθειες στο χώρο της τηλεόρασης, το νέο βήμα στον Alpha, οι σχέσεις και ο γάμος είναι μερικά από τα θέματα που σχολιάζει στη συνέντευξή της στο Thema People.

Η γρήγορη επαγγελματική εξέλιξη της παρουσιάστριας έχει προκαλέσει αντιπάθειες και πολλά σχόλια στα δημοσιογραφικά γραφεία. Η Κωνσταντίνα όμως, όπως φαίνεται, δεν ενοχλείται από αυτά αφού όπως λέει: “Όταν εκτίθεσαι στο γυαλί πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο. Δεν είναι δυνατόν ούτε να σε αγαπήσουν όλοι, αλλά ούτε να σε αντιπαθήσουν. Είναι σαν τις ανθρώπινες σχέσεις. Θέλουν τον χρόνο τους για να χτιστούν. Το θέμα είναι να μην υπάρχει προκατάληψη. Οι άνθρωποι καμιά φορά δεν περιμένουν και σε κρίνουν με το καλημέρα”.
Για τις σχέσεις και το αν έχει ανάγκη έναν άντρα δίπλα της είπε: “Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που νιώθουμε ανασφάλειες και αναζητούμε έναν σύντροφο. Προσωπικά πιστεύω ότι η ισορροπία πηγάζει από μέσα μας και είναι λάθος να δημιουργούμε σχέσεις από ανασφάλεια”.
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο του γάμου λέει: “Είμαι άνθρωπος της συντροφικότητας – με ή χωρίς γάμο για εμένα δεν αλλάζει κάτι. Η δημιουργία της οικογένειας ανήκει σαφώς στις επιθυμίες μου. Αν ρωτάτε αν αυτό θα το έβλεπα σύντομα ή όχι, θα απαντούσα απλώς ότι ο θεός γελάει κάθε φορά που κάνουμε σχέδια”.
Τέλος, δήλωσε ότι έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά και θα ήθελε να αποκτήσει δικά της.

Read More

And More