Πίσω στην κορυφή της σελίδας
10.03.2011 | 14:51

A. Kωστάλας : "Ντρεπόμουν να πω ότι δεν είχα λεφτά για να φάω"!

A. Kωστάλας : Ντρεπόμουν να πω ότι  δεν είχα λεφτά για να φάω!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Αλέξης Κωστάλας μίλησε στο περιοδικό "Εγώ" για την Ζέτα Μακρυπούλια, για τις δύσκολες μέρες που βίωσε επειδή δεν είχε φαγητό να φάει, για την συμβίωση αλλά και για την μοναξιά!
 
Για την  παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια, ο Αλέξης είπε : “Με την Ζέτα δεν είμαστε φίλοι, αλλά την έχω δει σε πράγματα που έχει παρουσιάσει. Πέρα από την ομορφιά, έχει φινέτσα, ωραίο και ήρεμο λόγο, χιούμορ. Έχει την ετοιμότητα να αυτοσχεδιάσει”.
 
Για τις 25 μέρες που έμεινε χωρίς φαγητό ο ίδιος αποκάλυψε ότι έπαιρνε ένα φλιτζάνι τσάι και έβαζε ζάχαρη για να χορτάσει : “Ένα φλιτζάνι τσάι στοίχιζε 10 σεντς και μπορούσες να βάλεις όση ζάχαρη ήθελες χωρίς να την πληρώσεις. Οπότε έπαιρνα ένα φλιτζάνι τσάι, το γέμιζα ζάχαρη και την έτρωγα με το κουτάλι για να πάρω κάποια ενέργεια. Ντρεπόμουν να πω ότι δεν είχα να φάω. Είχα μαζέψει το παντελόνι μου 4 φορές!”

 
Όσον αφορά τον έρωτα αλλά και την συμβίωση, ο Αλέξης δήλωσε ότι έχει ερωτευθεί : “Έχω ερωτευθεί..Είμαι όμως από την φύση μου ανεξάρτητος άνθρωπος. Η συμβίωση πάντα με τρόμαζε. Αυτή την ανάγκη της ελευθερίας την πληρώνεις με την μοναξιά”.
 
Τέλος στο αν θέλει να ερωτευθεί ξανά είπε : “Αυτό σου προκύπτει ή όχι. Προσωπικά είμαι έτοιμος για οτιδήποτε μου στείλει η ζωή, ευχάριστο ή δυσάρεστο”.
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 16:52

Top 10