Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.10.2014 | 13:00
Νατάσσα Στρόβιλα (Tweet @nstrovila)

Κώστας Γρίμπιλας: Δημιούργησε ίδρυμα στη μνήμη της 9 μηνών κόρης του, που πέθανε τον περασμένο Σεπτέμβρη

Κώστας Γρίμπιλας: Δημιούργησε ίδρυμα στη μνήμη της 9 μηνών κόρης του, που πέθανε τον περασμένο Σεπτέμβρη
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Δεν σταματά να συγκινεί με τη δύναμη ψυχής του και τις πράξεις του ο Κώστας Γρίμπιλας. Ο δημοσιογράφος που ζει με την καρδιά του Ντουζόν έχασε την μόλις 9 μηνών κορούλα του, πριν από ένα περίπου χρόνο και βυθίστηκε στο πένθος.
 
Ωστόσο, ο ίδιος και η σύζυγός του βγήκαν πιο δυνατοί από αυτήν τη δύσκολη περίοδο και δημιούργησαν ένα ίδρυμα στη μνήμη της κορούλας τους, με στόχο να βοηθήσουν όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

 
Με ένα μήνυμά του στο Facebook, ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε με την σύζυγό του Πόπη τη δημιουργία του ιδρύματος με το όνομα “The Konstantina Angelique Gribilas Foundation” και ετοιμάζονται να οργανώσουν τον πρώτο έρανο για να βοηθήσουν το Νοσοκομείο Παιδιών στο Σίδνεϊ. (Μάθε εδώ πώς ανακοίνωσε το θάνατο της κόρης του)
 
Το μήνυμά τους αναφέρει χαρακτηριστικά: “Σας ευχαριστούμε που μας στηρίξατε όλη αυτήν τη δύσκολη περίοδο που περάσαμε. Είμαστε έτοιμοι να ανταποδώσουμε και με τη στήριξή σας ξέρουμε πως μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Είναι τιμή να σας ενημερώσουμε πως δημιουργήσαμε το ίδρυμα στο όνομα της Κωνσταντίνας Αγγελικής και σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τον πρώτο έρανο που θα γίνει για να βοηθήσουμε το Νοσοκομείο Παιδιών στο Σίδνεϊ”.
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10