Λ. Λιβιεράτος: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας

Σοκ προκαλεί η είδηση πως ο Λάμπης Λιβιεράτος οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε την Κυριακή, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της εφημερίδας, ο δημοφιλής τραγουδιστής νοσηλευόταν εδώ και πέντε μέρες στην Καρδιολογική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε με υπερβολική κατανάλωση χαπιών.
Μην μπορώντας να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που είχε το τελευταίο διάστημα και την κατάθλιψη μετά το χωρισμό του με την Εύη Αδάμ, η εφημερίδα αναφέρει πως ο Λάμπης λύγισε και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Βυθισμένος στις σκοτεινές σκέψεις του και χωρίς να έχει καθαρό μυαλό κατάπιε μεγάλη ποσότητα χαπιών και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο “Αμαλία Φλέμινγκ” σε κωματώδη κατάσταση.
Οι θεράποντες ιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή και το πρωί της Τετάρτης, ο γνωστός τραγουδιστής διέφυγε τον κίνδυνο. Παρέμεινε όμως, λίγο ακόμη στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και χθες πήρε εξιτήριο.

Μιλώντας στο “Μελέτησέ το” οι θεράποντες ιατροί του ανέφεραν πως σωματικά είναι καλύτερα στην υγεία του, αλλά έχουν ανησυχίες για την πνευματική του υγεία και ίσως χρειαστεί κάποια παρακολούθησει για να ξεπεράσει τα προβλήματα με την κατάθλιψη

Read More

And More