Lady Gaga: “Η κοκαΐνη ήταν ο καλύτερος μου φίλος”!

Η πάντα εκκεντρική και αρκετά τολμηρή στις δηλώσεις της σουπερ σταρ Lady Gaga μίλησε σε talk show της Αμερικάνικης τηλεόρασης σχετικά με την αρχή της καριέρας της.

Η τραγουδίστρια παραδέχθηκε πως όταν ξεκίνησε να τραγουδάει στη Νέα Υόρκη τα πράγματα για εκείνη δεν ήταν τόσο όμορφα όπως πολλοί να νόμισαν. Τραγουδούσε κι όταν γυρνούσε σπίτι της σύμφωνα πάντα με την ίδια ένιωθε απόλυτα μόνη σε σημείο που πάντα άφηνε την τηλεόραση ανοιχτή ώστε να νιώθει την παρουσία κάποιου δίπλα της. ” Καθόμουν μόνη με τις ώρες στον καναπέ μου και δεν μιλούσα με κανέναν γιατί δεν είχα κανέναν, ο μόνος μου φίλος εκείνη την περίοδο ήταν η κοκαίνη την οποία πάντα έκανα μόνη μου. Στα 19 μου πέρασα κατάθλιψη και η κοκαϊνη μόνο χειροτέρεψε την κατάσταση μου αφού μετά από ένα σημείο απλά ένιωθα άρρωστη”.

Η Gaga, πλέον 26 ετών, δήλωσε πως αυτή η περίοδος ανήκει στο παρελθόν αφού μετά από μία έντονη κρίση που έπαθε μέσα στο μπάνιο της, ολομόναχη αποφάσισε πως οι αληθινοί δημιουργοί και καλλιτέχνες ασχολούνται με τη μουσική και δεν χάνονται μέσα στις ουσίες. Από εκείνη την ώρα σταμάτησε δια παντός την οποιαδήποτε κατάχρηση, ασχολήθηκε 100% με τη μουσική και φυσικά είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται.

Read More

And More