Αγανακτισμένος ο Δημήτρης Λαγιόπουλος με το ψεύτικο προφίλ στο facebook

Ο Δημήτρης Λαγιόπουλος είναι ένα από τα πιο ωραία αγόρια της εγχώριας showbiz. Το έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές μέσα από το TLIFE και ήταν στη λίστα μας με τους 10 πιο σέξι Έλληνες που θαυμάσαμε με μαγιό στην παραλία! Έχει αυτό που λέμε όλο το πακέτο και όχι άδικα έχει πολλές θαυμάστριες!

Αυτός, προφανώς, ήταν και ο λόγος που οδήγησε κάποιους στο να δημιουργήσουν έναν ψεύτικο λογαριασμό με το όνομά του στο facebook με σκοπό να εκμεταλλευτούν την δημοτικότητά του. Ειδικά στον γυναικείο πληθυσμό. Ο Δημήτρης είναι αγανακτισμένος με τους διαχειριστές αυτού του ψεύτικου προφίλ γιατί χρησιμοποιούν το όνομά του για να προσεγγίσουν κόσμο και μάλιστα στις περισσότερες από τις συνομιλίες τους χρησιμοποιούν άσχημες εκφράσεις.

Η δραστηριότητα αυτού του προφίλ έπεσε γρήγορα στην αντίληψη του Δημήτρη και της ομάδας του από φίλους που τον ενημέρωσαν αλλά κι επειδή και ο ίδιος είναι δεινός χρήστης των social media. Άλλωστε το απαιτεί η δουλειά του στην εταιρεία δημοσιών σχέσεων και επικοινωνίας όπου εργάζεται το τελευταίο διάσημα.

Μέσα από την επίσημη σελίδα του στο facebook επισήμανε στους διαδικτυακούς του φίλους να προσέχουν και να κάνουν report στη σελίδα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE σκέφτεται να κινηθεί ακόμα και νομικά αν χρειαστεί.

Το “όχι” στο Dancing και οι διεθνείς συνεργασίες

Ο Δημήτρης θέλει να έχει καθαρό το μυαλό του για να αφοσιωθεί στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις τόσο στην εταιρεία που εργάζεται όσο και στις διεθνείς διαφημιστικές καμπάνιες στις οποίες πρωταγωνιστεί. Αν τον ακολουθείς στα social media θα έχεις διαπιστώσει ότι ταξιδεύει συχνά και ο λόγος είναι οι φωτογραφίσεις που κάνει καθώς έχει ήδη κάνει ξεκίνημα για καριέρα στο εξωτερικό μετά την συμμετοχή του στο show του Armani. Απόλυτα επαγγελματίας και πειθαρχημένος και με έντονη την ανάγκη να δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε αυτό που αναλαμβάνει!

Για τον λόγο αυτό άλλωστε αρνήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, την πρόταση που του έγινε για το Dancing with the stars αλλά και αρκετά ακόμα τηλεοπτικά project. Ο Δημήτρης θέλει να είναι συγκεντρωμένος σε αυτά που έχει αναλάβει και stay tuned γιατί σύντομα θα έχουμε και φωτογραφικό υλικό από την καμπάνια για γνωστή ολλανδική εταιρεία…

Read More

And More