Πέτρος Λαγούτης – Σύλβια Δελικούρα: Το νέο hot ζευγάρι της πόλης!

Η κοινή αγάπη τους για το θέατρο έφερε πιο κοντά τον Πέτρο Λαγούτη και τη Σίλβια Δελικούρα που είναι πλέον ένα από τα πιο hot αν και χαμηλών τόνων ζευγάρι της πόλης!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, η σχέση μπορεί να μετράει μόνο μερικές εβδομάδες όμως το στενό περιβάλλον του ζευγαριού κάνει λόγο για ένα φλογερό έρωτα!

Πώς γνωρίστηκαν;
Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν σε κοινή παρές και η μεταξύ τους έλξη υπήρξε ακαριαία. Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έγινε πριν από λίγο καιρό σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου όπου και οι δύο συμμετείχαν σε αφιέρωμα που έγινε στο Δημήτρη Χορν (δες εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ του TLIFE).

Και οι δύο έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους, πηγαίνοντας σε μαγαζιά που δεν είναι πολυσύχναστα και σχεδόν πάντα σε μεγάλες παρέες. Πηγαίνουν πολύ συχνά σινεμά και θέατρο.

Ο Πέτρος Λαγούτης ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Μυρτώ Αλικάκη με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά ενώ η Σίλβια παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι χώρισε από τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της Γιάννη, με τον οποίο όμως διατηρούν κοινή επιχείρηση με χειροποίητα κοσμήματα κι αξεσουάρ στην Αστυπάλαια.

Read More

And More