Ο Λαζόπουλος δήμαρχος της Μήλου και ο Ρούσος παπάς!

Όταν υπάρχει αγάπη, τότε όλα είναι περιττά κι όλα απαραίτητα!

Αυτό είναι ένα από τα πολλά μηνύματα που θα περάσει η ταινία γαλλικής παραγωγής ”Tu honoreras ta mere et ta mere”, ή αλλιώς ”Τίμα τη μητέρα σου και τη μητέρα σου”, στην οποία ο Λάκης Λαζόπουλος θα υποδύεται τον δήμαρχο της Μήλου κι ο τραγουδιστής Ντέμης Ρούσσος τον παπά, ενώ δεν θα απουσιάζουν και οι τραγελαφικές καταστάσεις, που θα προσφέρουν άφθονο γέλιο στους θεατές.

Η υπόθεση αφορά σε κυριακάτικα τραπέζια, χαρτζιλίκια κάτω από το τραπέζι…, παιδικές φωνές, γερασμένες αναμνήσεις, νεογέννητες ελπίδες, αιώνιο παρελθόν, τρεμάμενο παρόν, άγνωστο μέλλον.

Ας τα πάρουμε όλα όμως με τη σειρά… Την περασμένη Τρίτη τα ξημερώματα, όπως διαβάσαμε στο ”Πρώτο Θέμα”, γαλλικό συνεργείο 170 ατόμων, μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο, τον Ντέμη Ρούσσο, τις ηθοποιούς Νικόλ Γκαρσία και Εμανουέλ Ρίβα, καθώς και τη σκηνοθέτη Μπριζίτ Ρουάν, απολάμβανε το καφεδάκι του στο νησί της Αφροδίτης λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας.

Επιπλέον, για τις ανάγκες της, σε ρόλο κομπάρσου θα συμμετάσχει ολόκληρη η Μήλος! Όλο το συνεργείο λοιπόν, επισκέφθηκε τις περιοχές Πλάκα, Αδάμαντα, την Τρυπητή, τον Χάλακα και την περιοχή του Προβατά. Στην τελευταία τοποθεσία μάλιστα, οικοδομήθηκε από την αρχή για τις απαιτήσεις της ταινίας ένα αρχαίο θέατρο.

Δες φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

Διάβασε περισσότερα στο ”Πρώτο Θέμα”.

Read More

And More