Οι ατάκες του Λ. Γαβαλά στο Εφετείο: ‘Εβαλαν την αδελφή μου στο κελί με 5 οροθετικές!

Eλεύθερος θα είναι από το πρωί της Τρίτης ο Λάκης Γαβαλάς αφού σήμερα το Εφετείο αποφάσισε να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 2.000. Δυστυχώς για εκείνον και για την αδερφή του Νότα όμως, δεν πρόλαβαν τις τράπεζες για να πάρουν το ποσό κι έτσι θα μείνουν και το τριήμερο στη φυλακή.

Μέχρι να βγει η απόφαση του Εφετείου ο Λάκης είπε κάποιες σπαρταριστές ατάκες

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit o Λάκης Γαβαλάς είπε πληρώνω το γεγονός ότι χάρη στο όνομά μου και την εργασία μου, πήρα μια αποθήκη και την έκανα κολοσσό. Δηλαδή τι θέλει το ελληνικό κράτος; Να σαπίσω στη φυλακή και να μην πάρει φράγκο; Αυτή τη στιγμή οι συνεργάτες μου Dolce και Gabbana είναι με το σκάφος τους στη Μήλο και εγώ είμαι εδώ κατηγορούμενος στο εδώλιο.

Στο σημείο αυτό τον ρώτησε η εισαγγελέας δηλαδή τι θέλετε κύριε Γαβαλά; Να πάτε και εσείς στη Μήλο;

Απαντώντας ο κύριος Γαβαλάς είπε το μόνο που θέλω είναι να αφεθώ ελεύθερος πληρώνοντας τις υποχρεώσεις μου. Διαθέτω όλη μου την περιουσία στο ελληνικό Δημόσιο η οποία υπερκαλύπτει τα χρέη μου και δεν μπορώ να κατανοήσω το λόγο για τον οποίο παραμένω 14 μήνες στη φυλακή, χωρίς να μπορώ να ξεχάσω την πρώτη μου νύχτα στο κελί με κακοποιά στοιχεία ούτε το γεγονός πως έβαλαν την αδελφή μου στο κελί με 5 οροθετικές.

Read More

And More