Λ. Γαβαλάς: “Με είχαν ερωτευτεί δυο κρατούμενοι… Τώρα… θα ήθελα να βοηθήσω την Κεφαλογιάννη”

Για τη νέα του ζωή, μετά την ημέρα της αποφυλάκισής του μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι πλέον δεν σκέφτεται τη Μύκονο, αλλά μια σχολή κοινωνικών λειτουργών, από την οποία θα ήθελε να αποφοιτήσει για να βοηθήσει κρατούμενος.

Ωστόσο, θα έλεγε το “ναι” και στην ενασχόλησή του με τον τουρισμό, βοηθώντας την αρμόδια υπουργό, όλγα Κεφαλογιάννη, στην προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό.

Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο γνωστός σχεδιαστής στο “Έθνος της Κυριακής”:

Κύριε Γαβαλά, η υπόθεση του ακινήτου της Κάντζας, που έγινε τελικώς ο «δούρειος ίππος» της αποφυλάκισής σας, προχώρησε καθόλου, αυτό το δεκαήμερο;
Εσείς θεωρείτε ότι ο κ. Στουρνάρας είχε χρόνο να κοιτάξει την Κάντζα; Δυστυχώς, προς το παρόν το κτίριο λεηλατείται. Είναι έρμαιο ληστών και η τοπική αυτοδιοίκηση δεν βοηθάει καθόλου. Φοβάμαι ότι εάν δεν γίνει κάτι σύντομα, θα εγκαταλειφθεί κι αυτό, όπως πολλά ακόμη κτίρια που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα στο Δημόσιο.

Θα ξαναχτιστεί η αυτοκρατορία;
Εγώ δεν πίστεψα ποτέ ότι είχα αυτοκρατορία. Ημουν ένας πληβείος κι επειδή είχα κάνει χορό στη ζωή μου, ήθελα να έχω μια μεγάλη ομάδα κι όλοι μαζί να χορεύουμε. Θα ήθελα να έχω μια σχέση με το ΠΑΜΕ, να έρθει να με βρει και να του πω ότι προστατεύουν και το άδικο, πολλές φορές. Υπήρξαν τέρατα στην εταιρεία μου, όπως υπήρξαν και άγγελοι. Είχα 240 εργαζόμενους. Τους είχα από 15-20 χρόνια. Κάποιοι εργαζόμενοι είχαν λάθος θέσεις. Δεν τα βάζω με τους εργαζόμενους, γιατί κι εγώ τέτοιος είμαι, και με κάποια έννοια, είμαι άνεργος. Πολύ θα ήθελα, όμως, να μπορώ κι εγώ να πάω αύριο στον ΟΑΕΔ και να πω «δώστε μου μία κάρτα ανεργίας»! Ξέρω πέντε γλώσσες και μπορώ να κάνω πολύ καλά τον Λάκη Γαβαλά.

Διάβασε περισσότερα στο newsit

Read More

And More