Λάμπης Λιβιεράτος: Η προκλητική εμφάνιση της πρώην γυναίκας του και η τοποθέτησή του για το “Εrotic Art 2014”

Την άποψή του για την έκθεση “Εrotic Art 2014” δημοσιοποίησε ο τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook.

Την παρουσίαση του ερωτικού show που έγινε το προηγούμενο τριήμερο στο TAE KWON DO, το παρουσίασε η πρώην σύζυγός του Εύη Αδάμ με την Τζέιν Σαμπανίκου.

Όπως γράφει ο Λάμπης, πολλοί ήταν αυτοί που του έστειλαν μηνύματα ρωτώντας τον για την συγκεκριμένη έκθεση την οποία παρουσίασε ” η πρώην σύζυγός μου και μητέρα των δυο παιδιών μου” . Έτσι λοιπόν αποφάσισε να απαντήσει γράφοντας τα εξής: Διάβασε ολόκληρο το κείμενο του Λάμπη

“Επειδη αρκετοι με ρωτατε στο inbox μου ποιά η γνώμη μου για το Erotic show 2014 οπου παρουσιασε η πρωην συζυγος μου και μητερα των δύο παιδιων μου, εχω να πω και δημόσια το εξης:

Το σεξ και ο ερωτας ειναι ενα απο τα πιο ομορφα πραγματα που εδωσε η φυση στον ανθρωπο για να απολαμβανει και να νιωθει στη ζωή του!
Υπαρχει ελευθερία εκφρασης και λογου γυρω απ αυτό( στις μερες μας τουλάχιστον) και ολοι οι ανθρωποι θαπρεπε ναμαστε απελευθερωμένοι γυρω απ αυτό το θεμα!
Απο αυτό ομως που αναφερω παραπανω μεχρι το σημείο να κανουμε μια εκθεση δηθεν εικαστική εξυμνώντας τον ερωτα και τις προεκτασεις του και να καταληγουμε σε κατι χυδαιο και παρακμιακό οπως αυτό που, κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη και χωρις κανένα συντηρητισμό λέω , πιστευω οτι εγινε αυτες τις εορταστικές μερες στην Αθηνα υπαρχει πολυ μεγαλη αποσταση!
Το τι κανει ο καθενας στην προσωπική του ζωη και το τι πιστευει γυρω απο το θεμα σεξ και ερωτας ειναι κατι που σιγουρα δεν αφορα κανεναν οταν ομως το εκθετεις και δημοσια θα πρεπει νασαι αρκετα προσεκτικός ωστε να μη θιγεις και να μην προσβαλεις και καποιους συνανθρωπους σου ή ανήλικα παιδιά που ενδεχομένως δε σου φταινε σε κατι και που και καποιοι μπορει να εχουν και αντιθετη αποψη, που θάπρεπε να ειναι σεβαστή στο πλαισιο μιας υγιούς δημοκρατίας!
Ο καθένας λοιπόν μπορει και επιβάλλεται να εχει την αποψή του πάνω σ αυτό το θέμα και να βγαλει τα συμπεράσματά του χωρις να χρειαστεί να θίξει ή να προσβάλει κάποιον άνθρωπο όποιος κι αν ειναι αυτός!Αυτή ειναι η καθαρά προσωπική μου άποψη που ειμαι υπέρμαχος του Παν μέτρον άριστον!Ναστε ολοι καλά, ναχετε καλα Χριστούγεννα και μια ομορφη και δημιουργική χρονιά”

Read More

And More