Θύμα hackers έπεσε το κορίτσι του Θέμου, Λάουρα Νάργες!

Στα δίχτυα των hackers έπεσε και η όμορφη Λάουρα Νάργες, το κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη που εμφανίζεται στη εκπομπή “Όλα 12”. Η νεαρή καλλονή που έχει πολύ καλή σχέση με το ίντερνετ και με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαθέτει τρία προφίλ στο Facebook, στα οποία κάποιος άλλαξε τους κωδικούς με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.
Συμφώνα με την εφημερίδα “Espresso”, η Λάουρα προσπάθησε να μπει στα προφίλ της και διαπίστωσε πως είχαν αλλάξει οι προσωπικοί της κωδικοί, ενώ το ένα από τα προφίλ είχε διαγραφεί εντελώς. Αναστατωμένη, η ίδια ήθελε να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όμως επικοινώνησε πρώτα με το Facebook μήπως υπήρξε κάποιο λάθος εκεί.
Μετά από μια μεγάλη διαδικασία για να βεβαιώσουν ότι είναι η κάτοχος του προφίλ την άφησαν να μπει μέσα. Μιλώντας, μάλιστα, για την περιπέτειά της, δήλωσε: “Μου έχουν δημιουργήσει πολλά ψεύτικα προφίλ στο Facebook, που υποστήριζαν ότι είμαι εγώ και απαντούσαν στους φίλους μου με άσχημο τρόπο, σαν να είμαι εγώ. Κάποιοι μάλιστα υποστήριξαν ότι είχαν και σχέση μαζί μου”.
Ευτυχώς, μετά από την ταλαιπωρία της, η Λάουρα κατέφερε να βάλει τα προφίλ της σε τάξη, και ελπίζει να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

Read More

And More