Β. Λασκαράκη – Γ. Τσιμιτσέλης: Γεννήθηκε η κόρη τους! O ευτυχισμένος μπαμπάς μιλά στο TLIFE

Στον κόσμο ήρθε η κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη γεμίζοντας χαμόγελα χαράς και ευτυχίας τους διάσημους γονείς της. Το TLIFE επικοινώνησε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη που βρίσκεται στο μαιευτήριο κοντά στην σύζυγό του και δηλώνει πολύ ευτυχισμένος.

Το ζευγάρι καλωσόρισε την πανέμορφη μπέμπα που ζυγίζει 4070 γραμμάρια στις 10:40 σήμερα το πρωί. Η Βάσω Λασκαράκη γέννησε με καισαρική και όλα πήγαν καλά. Μητέρα και μωρό χαίρουν άκρας υγείας, όπως επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα, είπε πως είναι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος. Μαζί του στο μαιευτήριο βρίσκεται ήδη πολύς κόσμος που κατέφθασε για να δώσει τις ευχές του στην πανέμορφη μικρούλα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή πριν λίγη ώρα από τον ίδιο τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και το συγκινητικό μήνυμά του στο twitter. “Μόλις κράτησα στα χέρια μου τον πιο δύσκολο και όμορφο ρόλο της ζωής μου και αρκετά βαρύ 4070γραμ”.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν λίγες μέρες με πολιτικό γάμο και τώρα ο ερχομός του μωρού ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία του!

Να τους ζήσει!

Read More

And More