Πίσω στην κορυφή της σελίδας
21.03.2011 | 15:15

Η ατάκα της Ζέτας για τον χορό του Λάτσιου που τον άφησε άφωνο!

Η ατάκα της Ζέτας για τον χορό του Λάτσιου που τον άφησε άφωνο!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η υποτιθέμενη κοντρίτσα από πέρυσι, μεταξύ Μακρυπούλια - Λάτσιου καλά κρατεί και φέτος... Τι είπε η Ζέτα που τους άφησε όλες άφωνους όμως;

Πάνω λοιπόν στην κοντρίτσα η Ζέτα ξαναζήτησε από τον Γιάννη Λάτσιο να χορέψει και τον απειλούσε ότι θα μιλούσε αν δεν της έκανε την χάρη. Αφού επέμενε και δεν έβλεπε ανταπόκριση του είπε: "Άλήθεια πότε θα μας χορέψετε κύριε Λάτσιε; Κι αν όχι εσείς τουλάχιστον το κεφάλι σας!"

Όλοι έλιωσαν στα γέλια κυριολεκτικά και ο Αλέξης Κωστάλας είπε πως πρόκειται για την ατάκα της βραδιάς. Ο Γιάννης Λάτσιος είπε στη Ζέτα πως είναι κακό κορίτσι και εκείνη του είπε πως ξέρει πως έχει χιούμορ κι ο ίδιος και δεν θα την παρεξηγήσει.

Μετά από αυτή την ατάκα φυσικά ακολούθησαν ερωτήσεις στον Γιάννη Λάτσιο αλλά εκείνος απάντησε πως ποτέ δεν κρύψανε ότι δεν βρίσκεται ο ίδιος πίσω από όλες τις φιγούρες στο τέιλερ.

Εσύ έχεις δει από πού πήρανε την ιδέα για την χορογραφία του Γιάννη Λάτσιου στο τρέιλερ του Dancing With The Stars και ποιος ηθοποιός κρύβεται πίσω από τις φιγούρες που δεν είναι ο ίδιος;

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10