Jennifer Lawrence: Βγήκε ρομαντικό ραντεβού με τον πρώην σύζυγό της Gwyneth Paltrow!

Μπορεί να χώρισε πριν από λίγες εβδομάδες, η Jennifer Lawrence όμως φαίνεται πως δεν έχασε χρόνο. Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός μετά το χωρισμό της με τον Nicholas Hoult, βρήκε παρηγοριά στον πρώην σύζυγό της Gwyneth Paltrow, Chris Martin.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, η 24χρονη ηθοποιός και ο 37χρονος μουσικός πήγαν μαζί για ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο “La Dolce Vita” στο Beverly Hills το βράδυ της Δευτέρας, φουντώνοντας τις φήμες πως είναι ζευγάρι. Όσοι τους είδαν μάλιστα ανέφεραν πως ήταν πολύ ταιριαστοί. “Γελούσαν όλη την ώρα και η Jennifer δεν σταμάτησε να κάνει αστεία”, αναφέρει πηγή που τους συνάντησε.

Οι φήμες του νέου ειδυλλίου ξεκίνησαν τον Αύγουστο, λίγο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της Jennifer Lawrence με τον επί 3 χρόνια σύντροφό της Nicholas Hoult. Το ζευγάρι, μετά από δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και απόστασης αποφάσισε να χωρίσει φιλικά.

Σύμφωνα μάλιστα με το E! Online, ο Nicholas ήρθε πολύ κοντά (μετά το χωρισμό τους) με την Kristen Stewart, ενώ η Jennifer βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του επίσης φρεσκοχωρισμένου Chris Martin.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο γνωστός μουσικός ανακοίνωσε τον Μάρτη του 2014 το χωρισμό του με την Gwyneth Paltrow, με την οποία έχει δυο παιδιά: την Apple και τον Moses. Ωστόσο, το ζευγάρι έχει φιλικές σχέσεις, ενώ και η Gwyneth Paltrow προχώρησε στη ζωή της κάνοντας σχέση με τον παραγωγό της σειράς Glee, Brad Falchuk.

Read More

And More