Λ. Πανταζής: Πως γλύτωσε τη σύλληψη!

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε κανονίσει πριν από 14 μήνες να πάει 7ήμερη κρουαζιέρα στο Σίδνεϊ για κάποιες live εμφανίσεις του. Στο πλοίο όμως τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη όπου τον φυγάδευσαν οι φίλοι του από την πίσω πόρτα για να αποφύγει την σύλληψη.

Ο ίδιος περιέγραψε στην εφημερίδα “Espresso” πόσο καλά περνούσε, πριν συμβεί το αναπάντεχο γεγονός: “Ήταν μια κρουαζιέρα που είχε προγραμματιστεί 14 μήνες πριν. Αφορούσε μόνο Έλληνες και Κύπριους ομογενείς που ζουν κυρίως στην Αυστραλία. Ήταν μια μοναδική εμπειρία για εμένα. Αρκεί να σας πω ότι βγάλαμε χιλιάδες φωτογραφίες!

Όντως την τελευταία μέρα συνέβη ένα δυσάρεστο γεγονός. Αμέσως μετά τα τελευταία live σε αίθουσα ειδική για χαρτιά, έτσι για να χαλαρώσουμε αλλά και για να περάσει η ώρα, ύστερα από προτροπή κάποιων φίλων παίζαμε με άλλα 10 άτομα ένα είδος κουμ – καν. Ωστόσο, το τονίζω, πουθενά στην αίθουσα δεν έγραφε ότι απαγορεύεται να παίζεις με χρήματα. Εμείς κάναμε την πλάκα μας αμέριμνοι. Η ειρωνεία βέβαια της τύχης είναι ότι την ώρα που εισέβαλε η ασφάλεια του πλοίου εγώ θα κέρδιζα 1.800 δολάρια. Τελικά όντως οι άνθρωποι εκεί με προστάτευσαν και με έβγαλαν από μία πόρτα εξόδου.

Read More

And More