Πίσω στην κορυφή της σελίδας
03.12.2010 | 07:09

Γ. Λεβέντης: Ο Μουρατίδης υποστηρίζει μία λογική και μετά την αλλάζει. Αυτό είναι λάθος!

Γ. Λεβέντης: Ο Μουρατίδης υποστηρίζει μία λογική και μετά την αλλάζει. Αυτό είναι λάθος!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Γιώργος Λεβέντης μιλάει για το Χ - Factor και τους διαγωνιζόμενους. ''Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Φέτος έχουμε εξαιρετικές φωνές. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διάφορα reality και entertainment shows στην τηλεόραση, ο κόσμος δυσκολεύεται να τους μάθει όλους και αυτό με στεναχωρεί. Το σόου θα είναι μοναδικό τις επόμενες μέρες, καθώς μπαίνουμε στη τελική δεκάδα. Πιστεύω ότι το X - factor είναι το καλύτερο talent show της τηλεόρασης. Κάθε ομάδα φέτος έχει ένα πολύ δυνατό παίκτη η γκρουπ'', δηλώνει στο περιοδικό ΕΓΩ!

Παραδέχεται ότι ο Σάκης Ρουβάς είναι πολύ καλύτερος από τις προηγούμενες χρονιές στην παρουσίαση ενώ μιλάει και για την κριτική επιτροπή: ''Μεταξύ μας υπάρχει πλέον σεβασμός, θα έλεγα. Όλοι έχουμε τις απόψεις μας. Βέβαια, ο Νίκος προχτές άλλαξε το ρεπερτόριο του Γρηγόρη και κανείς από εμάς τους τρεις δεν το σχολίασε. Αυτό ήταν λάθος. Υποστηρίζει για τρεις εβδομάδες μία λογική και μέσα στην επόμενη εβδομάδα την αλλάζει τελείως; Δεν το δέχομαι. Και δεν θα το αφήσω ασχολίαστο αυτή την Παρασκευή γιατί είναι λάθος. Δεν μπορείς να υποστηρίζεις κάτι και να το αλλάζεις 100% την επόμενη φορά''.

Ξεχωρίζει τις καλές δουλειές στην τηλεόραση αλλά τον ενοχλεί πολύ όλος αυτός ο ντόρος που γίνεται με τις τηλεθεάσεις. ''Οι αριθμοί είναι για το κανάλι εσωτερικά, όχι για τον κόσμο. Άλλο να πληροφορείς τον κόσμο και άλλο να δείχνεις εμμονή με συγκεκριμένα πρόσωπα και προγράμματα, αυτό δεν είναι σωστό'', λέει.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό ΕΓΩ!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10