Κ. Λέχου: “Δεν αποκλείω το γάμο!”

Μια ξεχωριστή φωτογράφηση ντυμένη ξιφομάχος έκανε η Κατερίνα Λέχου και δήλωσε πως δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την τηλεόραση, την προσωπική της ζωή, το ενδεχόμενο την εγκυμοσύνης και του γάμου.

Μιλώντας, αρχικά για το ρόλο της στο “Νησί”, η ίδια είπε πως ο κόσμος περίμενε να του δώσεις κάτι καλό. “Ήταν πολύ ευτυχισμένη στιγμή και δεν επαναλαμβάνεται. Συνήθως στις δουλειές υπάρχουν πολλές εντάσεις, όμως η θετική ενέργεια που επικρατούσε μας έκανε να βάλουμε στην άκρη τον κακό μας εαυτό”, είπε σε συνέντευξή της στην “Real Life”.
Όσον αφορά τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε: “Ας μην κρυβόμαστε, δεν έχω καμιά πρόταση για τηλεόραση. Αλλά είμαι σε φάση που επαναπροσδιορίζω τη σχέση μου με το θέατρο, το οποίο παραμέλησα λιγάκι λόγω της τηλεόρασης”.

Για το ενδεχόμενο του γάμου, η Κατερίνα Λέχου είπε: “Δεν κάνω σχέδια, ζω την κάθε στιγμή” και πρόσθεσε: “Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή. Πιστεύω πάντα πως ορισμένα πράγματα πρέπει να συμβούν στην ώρα τους. Όλα έχουν τη στιγμή τους. Βέβαια, τα πράγματα αλλάζουν”.
Όσον αφορά το θέμα της μητρότητας, η ίδια είπε το εξής: “Είναι συνδυασμός πραγμάτων για να φθάσεις να κάνεις ένα παιδί, όχι για εγωιστικούς, αλλά για ουσιαστικούς λόγους. Αυτό ή σου τυχαίνει ή όχι. Δεν είναι όλοι πλασμένοι γι’ αυτό το ρόλο”.

Read More

And More