Κ. Λέχου: ”Πάτησαν στην κρίση και προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα των άλλων χρόνων!”

Η Κατερίνα Λέχου, μία προσγειωμένη κι επιτυχημένη ηθοποιός, που σύντομα θα μπορούμε ν’ απολαύσουμε στη θεατρική παράσταση του Γρηγόρη Βαλτινού ”Ο φυλακισμένος της διπλανής πόρτας”, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα ”Radar”, μίλησε για το εφήμερο της ζωής και της δόξας και παραδέχτηκε πως, μετά από ”Το Νησί’‘ δεν είχε καμία πρόταση για τηλεόραση.

Φέτος έπεσε άπλετο φως πάνω της, πήρε το τηλέφωνό της φωτιά…
”Τώρα που κόπασε όλο αυτό, νιώθω πιο ήσυχα, πιο ήρεμα. Κάποια στιγμή όντως πήγε να ξεφύγει το πράγμα, αλλά δεν αφέθηκα να με παρασύρει το τσουνάμι που ήρθε! Αντιστάθηκα. Είχα την πείρα και το διαχειρίστηκα με πολλά ”όχι” και με συγκεκριμένες επιλογές. Τώρα, που όλος ο θόρυβος αυτός κόπασε -το είχα ανάγκη- προσπαθώ να κάνω ελάχιστα. Μίλησα πολύ λόγω της σειράς και θέλω να σιωπήσω για λίγο… Να χαλαρώσω, να κάνω διακοπές και να γεμίσω μπαταρίες. Το’ χω πολύ μεγάλη ανάγκη.”

Η επιτυχία σε μικρότερη επιτυχία, θα μπορούσε να την κάνει να χάσει το μέτρο;
”Δεν νομίζω, γιατί είχα βάσεις από την οικογένειά μου -ακόμα και να γινόταν, θα με επανέφεραν εκείνοι. Είναι εύκολο αν δεν έχεις ανάλογες βάσεις, να πέσεις σε λούμπες του τύπου ”πάει, το ‘χω”. Τίποτα δεν ”έχεις”. Τελειώνει κάτι κι όλα ξεκινούν από την αρχή, χωρίς τίποτα να είναι κεκτημένο. Δεν δένεις το γάιδαρό σου με μια επιτυχία.”

Τα παλαιότερα και τα σημερινά κασέ
”Δεν έχουν καμία απολύτως σχέση! Εγώ δεν πήρα όμως, ποτέ τα ασύλληπτα κασέ που δόθηκαν σε δυο – τρεις ηθοποιούς που είχαν μόνο μία επιτυχία. Είχε χαθεί το μέτρο, υπήρχε μια ασυδοσία τρομακτική. Άκουγα ποσά και δεν τα πίστευα. Κι έλεγα, αν παίρνει αυτό το νέο αγόρι ή κορίτσι τόσα, πόσα δικαιούται να παίρνει ο Μπέζος ή ο Φιλιππίδης; Υπήρξε ασυδοσία κι αυτήν πληρώνουμε τώρα που έχουμε πια περάσει στο άλλο άκρο. Πάτησαν στην κρίση που υπάρχει και προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα των άλλων χρόνων, με χρήματα που δεν υπάρχουν. Από την υπερεκτίμηση πήγαμε πια στην απόλυτη υποτίμηση και είναι αληθινά λυπηρό αυτό!”

Read More

And More