Κ. Λέχου: Τι είπε για τον αγαπημένο της αλλά και το πρόβλημα με την υγεία της!

Για το πρόβλημα υγείας που είχε και την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε μίλησε η Κατερίνα Λέχου στην Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως το καλοκαίρι ήταν δύσκολο για εκείνη, καθώς μετά από κάποιες ενοχλήσεις της στη χολή, μπήκε στο νοσοκομείο για να εγχειριστεί.
“Το καλοκαίρι ήμουν μια χαρά, τελείωσα της δουλειές μου και είπα να κάνω μια ανακαίνιση στο σπίτι. Ξαφνικά ένιωσα πόνους στη χολή και αναγκάστηκα να μπω για εγχείρηση. Και ήμουν με τη χολή χειρουργημένη, τα κομπρεσέρ να γκρεμίζουν το μπάνιο και εγώ ξαπλωμένη”, είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λέχου στην “Ελένη”.
Όσον αφορά τις καλοκαιρινές της διακοπές, σημείωσε ότι πήγε λίγες μέρες στην Πάτμο για να ξεκουραστεί και γύρισε για να ξεκινήσει τις πρόβες με τον Γρηγόρη Βαλτινό για τη νέα τους θεατρική παράσταση. Παρόλα, αυτά η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι πέρασε πολύ όμορφα, σε αυτήν την καλοκαιρινή της εξόρμηση, αν και προτιμά να κρατά χαμηλό προφιλ και να κάνει όσο λιγότερες δημόσιες εμφανίσεις μπορεί με τον σύντροφό της Μάνο Στρατάκη.
“Δεν κυκλοφορούσα ιδιαίτερα στις διακοπές μου. Μείναμε 8 μέρες στην Πάτμο και βγήκα μόνο τις δυο μέρες έξω. Δεν κυκλοφορώ πολύ. Προτιμούμε να κρυβόμαστε όταν είμαστε οι δυο μας και θέλουμε να διαφυλάξουμε την προσωπική μας ζωή”, είπε και αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της δεν ενοχλείται από τη δημοσιότητά της. “Ευτυχώς δεν τον ενοχλεί το έχει αποδεχτεί σαν ένα κομμάτι της ιστορίας”.
Τέλος, μιλώντας για τη σχέση της με τον σύντροφό της είπε: “Εγώ πολλές φορές εκπλήσσω τον εαυτό μου, οπότε το ίδιο γίνεται και με τον άλλον” και πρόσθεσε: “Δεν έχω συμβιώσει ποτέ με σύντροφό μου. Έχω ανάγκη να μένω μόνη μου και να μην μιλάω σε κανέναν κάποιες φορές.”

Read More

And More