Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.02.2011 | 07:05

Γ. Λιάγκας: ''Με την Φαίη δεν θέλουμε να ταυτιζόμαστε ως τηλεοπτικοί σιαμαίοι!''

Γ. Λιάγκας: ''Με την Φαίη δεν θέλουμε να ταυτιζόμαστε ως τηλεοπτικοί σιαμαίοι!''
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Γιώργος Λιάγκας, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα το ''ΕΘΝΟΣ'', αναφέρθηκε αρχικά στην πορεία του ''Πρωινό mou''. Τόνισε πως ποτέ δεν έχουν επιδιώξει είτε ο ίδιος είτε η Φαιή Σκορδά, να προβάλουν την προσωπική τους ζωή για τα νούμερα - ''Μήπως θα έπρεπε να σταματούσαμε τη ζωή μας, για να μην μας σχολιάζουν;'', είπε - και δεν έχουν κάνει καμία κοινή φωτογράφηση, για κανένα έντυπο, παρόλο που τους το έχουν ζητήσει.

Για τον ίδιο καταξίωση είναι ότι κατάφερε να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. ''Αυτό είναι πιο σημαντικό από το οτιδήποτε'', είπε και συνέχισε: ''Την προσωπική μου ισορροπία δεν τη διαμορφώνω ανάλογα με την επιτυχία ή την αποτυχία μιας εκπομπής.''

Επιπλέον, δήλωσε ότι ο ίδιος και η Φαίη, δεν επιθυμούν να ταυτίζονται ως τηλεοπτικοί σιαμαίοι και υπογράμμισε ότι: ''Κάποια στιγμή θα χωρίσουμε τηλεοπτικά και θα ξανακάνουμε ξεχωριστά εκπομπές. Οι καριέρες μας ήταν μοναχικές και θα ξαναγίνουν. Αυτό που κάνουμε τώρα, μας αρέσει, αλλά εγώ προσδιορίζω ότι θα κρατήσει ακόμα 2 χρόνια. Έτσι κι αλλιώς τα συμβόλαιά μας λήγουν στο τέλος της σεζόν''.

Παραδέχτηκε ότι τον ενδιαφέρουν πάρα πολύ τα νούμερα τηλεθέασης, χωρίς όμως, να τον φέρνουν σε αμηχανία. Όσον αφορά στο γεγονός ότι η εκπομπή τους κέρδισε και στο νεανικό κοινό, όπου θριάμβευε η Ελένη Μενεγάκη, χάρηκε πολύ, αλλά ενεργοποιήθηκε περισσότερο. ''Είναι εύκολο να βρίσκεσαι στην πρώτη θέση και δύσκολο να παραμείνεις'', είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, μίλησε για την παραφιλολογία σχετικά με το κόψιμο εκπομπών και καναλιών, κάτι που τον θλίβει και τον δυσαρεστεί ιδιαίτερα. ''Είναι υποχρέωση όλων όσοι δουλεύουμε στα ΜΜΕ, να προσπαθήσουμε να κρατηθεί ζωντανό το μετερίζι των εκπομπών και να μην μπαίνουν στη θέση τους τούρκικες σειρές. Θα είναι τραγικό να μείνει τόσος κόσμος χωρίς δουλειά'', τόνισε.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10