Γ. Λιάγκας: Έπεσε θύμα απάτης στο Facebook!

Ένα θέμα της “Πρωινής Μελέτης” στάθηκε η αφορμή για να έρθει στη δημοσιότητα ένα ακόμη περιστατικό επώνυμου που έχει πέσει θύμα απάτης στο Facebook. Ο λόγος αυτή τη φορά για τον Γιώργο Λιάγκα που βρέθηκε όχι μόνο να έχει ψεύτικό προφίλ στο Facebook, αλλά να εκφράζει και την τηλεοπτική του άποψη μέσα από αυτό.
Αφορμή για να έρθει στο προσκήνιο το ψεύτικο προφίλ του ήταν μια είδηση που είδαμε το πρωί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Συγκεκριμένα ο Θέμης Μάλλης αναφέρθηκε σε ένα σχόλιο που υποτίθεται πως έκανε ο παρουσιαστής στο Facebook για το χθεσινοβραδινό επεισόδιο της σειράς του Μega “Μυστικά της Εδέμ”. “Η πιο συγκινητική στιγμή μέχρι τώρα. Το μοιραίο αλλά “εσκεμμένο” από την πλευρά της Νταίζης δυστύχημα. Μπράβο στην κυρία Ακρίτα και τον κύριο Κυρίτση”, ήταν το σχόλιο που αναρτήθηκε στο προφίλ.

Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, ο Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε με την “Πρωινή Μελέτη” για να ξεκαθαρίσει πως το συγκεκριμένο προφίλ δεν ανήκει στον ίδιο, λέγοντας μάλιστα πως εκείνος έχει μόνο προσωπική σελίδα στο twitter και όχι στο Facebook. Ενώ και μέσα από τη δική του εκπομπή τόνισε πως όλοι οι λογαριασμοί με το όνομά του στο Facebook είναι ψεύτικοι.

Read More

And More