Ποιοι έσωσαν τον Λιάγκα και την οικογένειά του στις γιορτές!

Στα Άνω Πορρόια στις Σέρρες πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων με την Φαίη Σκορδά και τον μικρό Γιαννάκη, ο Γιώργος Λιάγκας. Ο γνωστός παρουσιαστής επιστρέφοντας από τις διακοπές του αποκάλυψε ένα άσχημο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στο άσχημο γεγονός, το οποίο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τον ίδιο και την οικογένειά του.
“Την παραμονή των Χριστουγέννων ταξιδεύοντας προς Μακεδονία συν γυναιξί και τέκνοις, σταμάτησα για ανεφοδιασμό σ’ ένα βενζινάδικο έξω από τη Λαμία. Ο Πακιστανός υπάλληλος-ο δικός μου Άγιος Βασίλης-επέμενε, μέχρι που με κατέβασε με το ζόρι από τη θέση του οδηγού, για να μου δείξει κάτι: τα σχεδόν κατεστραμμένα δύο δεξιά λάστιχα. Προφανώς από αστοχία υλικού, μιας και τα είχα αντικαταστήσει πρόσφατα, ζήτημα ήταν να άντεχαν κάποια χιλιόμετρα ακόμα, με συνέπειες που ούτε να φανταστώ δεν καταδέχομαι. Και μετά σου λένε να μην πιστεύεις στα καθημερινά θαύματα…”, έγραψε χαρακτηριστικά στο editorial του στην “Real Life”.
Περιγράφοντας, μάλιστα, το περιστατικό δήλωσε: “Άλλαξα αμέσως πορεία, μπήκα μέσα στην πόλη σε ώρα που τα μαγαζιά ήταν κλειστά και αυτό που έζησα ήταν μαγικό. Σταμάτησα σ’ ένα βουλκανιζατέρ και επειδή δεν υπήρχαν λάστιχα στο συγκεκριμένο νούμερο, ένας ντόπιος, άγνωστος, προσφέρθηκε να μου δώσει τα δικά του για να συνεχίσω το ταξίδι, ενώ εκείνος θα παράγγελνε άλλα από την Αθήνα. Περιττό να πω ότι μέχρι να γίνει η αλλαγή μαζεύτηκε κόσμος-άλλος για να φέρει γλυκά, άλλος φαγητό, άλλος να πει μία καλή κουβέντα…”.

Read More

And More