Πίσω στην κορυφή της σελίδας
27.10.2011 | 11:55

Α. Λιάτσος: Aποκάλυψε γιατί έφυγε από το STAR!

Α. Λιάτσος: Aποκάλυψε γιατί έφυγε από το STAR!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μετά από πολλές συζητήσεις και σενάρια για τη διακοπή της συνεργασίας του με το STAR, ο επί οχτώ χρόνια άνκορμαν του καναλιού ξεκαθάρισε το τοπίο και αποκάλυψε πως η αποχώρηση ήταν δική του επιλογή.
 
Μιλώντος στο περιοδικό “People”, o Αιμίλιος Λιάτσος είπε τα εξής: “Θα σου μιλήσω με απόλυτη ειλικρίνεια: εγώ έχω και μια παράλληλη δραστηριότητα, την εφημερίδα μου Παρασκευή+13, η οποία φέτος μπαίνει στον όγδοο χρόνο έκδοσής της και αυτό είναι τεράστια επιτυχία για τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.

Ωστόσο, δεν σου κρύβω ότι τα τελευταία δύο τρία χρόνια είχα τεράστιο συνειδησιακό πρόβλημα με τις δύο ιδιότητές μου. Δηλαδή, ήμουν το πρόσωπο που εκφωνούσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ενός σταθμού –και αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να ήμουν πολύ προσεκτικός στο δημόσιο βίο μου, να μην προκαλώ με τις δηλώσεις μου, γιατί εκφράζω ένα ολόκληρο κανάλι– και, από την άλλη, έπρεπε να υπηρετήσω άψογα το ρόλο μου στην εφημερίδα. Λαμβάνοντας, λοιπόν, όλα αυτά υπόψη, αλλά και το ότι οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν και το κλίμα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για την Ελλάδα, είχα αποφασίσει μέσα μου και το συζήτησα με τα στελέχη του καναλιού πως φέτος θα ήταν η τελευταία μου χρονιά στο κεντρικό δελτίο του Star – παρόλο που είχα συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2012”.
 
Στην ερώτηση αν εκείνος πρότεινε τη λήξη της συνεργασίας, αποκάλυψε: “Ναι, εγώ. Έχοντας κατασταλάξει πια ότι τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθώ σοβαρά με τη δική μου εταιρία και επειδή το συμβόλαιό μου έληγε σε ενάμιση χρόνο, αποφάσισα να προτείνω ο ίδιος να διακόψουμε τη συνεργασία μας”.
 
Παρόλα αυτά, ο ίδιος δήλωσε πως η λήξη της συνεργασίας έγινε σε φιλικό επίπεδο, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να ξανασυνεργαστεί με το σταθμό στο μέλλον. “Γιατί όχι; Μπορεί σε μερικούς μήνες να μου πουν “Σε θέλουμε πίσω!”... Ωστόσο, εννοείται πως μέχρι τον Ιούνιο δεν πρόκειται να κάνω τηλεόραση. Αλίμονα! Θα ήταν ανήθικο. Δεν έφυγα από το STAR για να πάω αλλού! Αλλά από Σεπτέμβριο θα δούμε...”
 
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεΊ!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10