Έμη Λιβανίου: “Δεν έχω φτιαχτεί ακόμη και έχω ανάγκη για δουλειά”!

Για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, τη σχέση της με τον Τέρενς Κουίκ και τον Σταμάτη Μαλέλη και την πρόταση της ΕΡΤ μίλησε η Έμη Λιβανίου στην εκπομπή “10 με 1 Μαζί”.

Στα 36 μου χρόνια σίγουρα δεν έχω φτιαχτεί και έχω ανάγκη για δουλειά. Ήθελα μετά το Star και τα show στον Alpha να κάνω τη μετάβαση στην ενημέρωση. Δεν σας κρύβω πως είχα πρόταση από την ΕΡΤ αλλά σκεφτόμουν όλο αυτό με τις συμβάσεις. Δεν ήξερα αν σε 3 μήνες θα ‘χω δουλειά. Έτσι αποδέχτηκα την πρόταση του Blue Sky για δελτίο ειδήσεων κάθε απόγευμα”, δήλωσε χαρακτηρισστικά στην εκπομπή του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου.
Στην ερώτηση αν θα έκανε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, η ίδια απαντησε ως εξής: “Δεν θα σου έλεγα πως δεν θα το κάνω, δεν ξέρω και τι επιλογές θα έχουμε όλοι μας. Βεβαίως, και προτιμώ την ενημέρωση”.
Όσο για το αν θα ήθελε να δειπνήσει με κάποιον παλιό της συνεργάτη, είπε χαρακτηριστικά: “Με πολύ μεγάλη χαρά θα ήθελα να πάω με τον Τέρενς Κουίκ και με τον Σταμάτη Μαλέλη. Με τον Σταμάτη μιλάμε όποτε συναντιόμαστε, μένουμε και κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Μου έκανε εντύπωση που βγήκε και είπε ότι είμαι φίλη του και θα βρω το δρόμο μου. Τον ευχαριστώ γιʼ αυτό. Ο Σταμάτης και ο Τέρενς ήταν σταθμοί στην καριέρα μου”.

Read More

And More